3 SKÄL FÖR ATT
DU SKA VÄLJA 208

Peugeot 208 i ny uppdaterad version. Nya generationens kompakta halvkombi visar upp en ny, sportig och elegant stil. En attraktiv bil som är svår att motstå och som ger en vitaliserande körupplevelse.
1

MAGNETISK UTSTRÅLNING

MAGNETISK UTSTRÅLNING

Redan vid första anblicken lägger du märke till den sportiga, självsäkra och eleganta stilen hos nya Peugot 208.

Bilens nya karaktär förstärks av dimljusen, placerade i hörnen på fronten, som ger ett helt nytt intryck av bredd, dynamik och stabilitet och lockar till att genast ta plats vid ratten.

2

LÄTT OCH ROLIG ATT KÖRA

LÄTT OCH ROLIG ATT KÖRA

Nya Peugot 208 har en raffinerad inredning av hög kvalitet. Du sätter dig till rätta i Peugeot i-Cockpit med alla lättstyrda funktioner bekvämt inom räckhåll.

Den kompakta ratten, den högt placerade instrumentpanelen och den stora pekskärmen iSom standard från Active Style. Med Peugeot i-Cockpit ger en stimulerande körupplevelse med exakt och säker styrning.

3

PRESTANDA OCH SÄKERHET

PRESTANDA OCH SÄKERHET

Nya Peugeot 208 är kompakt och lätt med utmärkt aerodynamik och väggrepp samt förenar komfort med god väghållning.

Med ny smart teknik och ett brett utbud av senaste generationens bensin (PureTech)- och diesel (BlueHDi)-motoralternativ med Euro 6-standard, bjuder Peugeot 208 dessutom på både hög prestanda och låga driftskostnader, en förebild i sin kategori.

 

Nya Peugeot 208 kan även fås med den nya sexväxlade automatlådan EAT6iEfficient Automatic Transmission 6. som växlar snabbt och mjukt och bidrar till den behagliga körupplevelsen.