COVID19-information LÄS MER

Köp en Peugeot SUV – få Thule-produkter för 10 000 kr

Peugeot SUV - Thule

I samarbete med William Backman

Köp en Peugeot SUV – få Thule-produkter för 10 000 kr

Fotografen och surfaren William Backman är en Instagramprofil som håller äventyr och friluftsliv varmt om hjärtat. Under sina utflykter behöver han en praktisk bil som både rymmer hans utrustning och som smidigt kan ta honom till många platser. William fastnade för Peugeots SUV:ar och Thules kvalitetsprodukter som lätt kan användas tillsammans.

Välj en ny SUV och få ett Thule-paket
Nu under hösten har Peugeot tillsammans med Thule tagit fram produkter som ingår vid köp av en ny SUV med förbränningsmotor, eldrift eller som plug-in hybrid. Det innebär att du kan välja ett Thule-paket värt 10 000 kr på köpet och precis som William Backman starta ditt eget höstäventyr.

Cykelhållare, takbox, joggingvagn och mycket mer – se nedan vilka kvalitetsprodukter från Thule som vi erbjuder och välj vilket äventyr du vill ha med din nya SUV från Peugeot.

Paket 1 – Skidpaket med takbox


För alla skidälskare. Thules takbox och takräcken gör det enklare än någonsin att få med allt som behövs på din skidsemester eller utflykt. Takboxen har en lastvolym på upp till 500 liter och en maxlast på 75 kg. Boxen och takräckena monteras enkelt ovanpå din Peugeot SUV.

Innehåll i paketet

 • Takräcke – Thule Wingbar Edge
 • Thule Force XT XL takbox

Paket 2 – Cykelhållare för tak


När du behöver ett enkelt sätt att transportera din cykel på ska du välja vårt cykelpaket med takhållare. Då ingår två cykelhållare som smidigt monteras på takräcket Thule Wingbar Edge och som kan lasta upp till 20 kg vardera. Dessutom får du också två smarta duffelväskor som rymmer upp till 90 liter.

Innehåll i paketet

 • Takräcke – Thule Wingbar Edge
 • Thule ProRide 598 x 2 styck
 • Thule Chasm Duffel bag 90 L x 2 styck (finns i 2 färger)

Paket 3 – Cykelhållare för dragkrok

Låt cykeläventyret börja. Välj vårt andra cykelpaket och få en cykelhållare som rymmer tre cyklar som enkelt monteras på dragkroken. Dessutom kan cykelhållaren smidigt fällas ned när bakluckan behöver öppnas, utan att lyfta av cyklarna. Du får också en duffelväska och en vätskeryggsäck att ta med på ditt nästa cykeläventyr.

Innehåll i paketet

 • Thule Velispace 3-bike
 • Thule Vital 3 L Vätskeryggsäck
 • Thule Chasm Duffel bag 90 L styck (finns i 2 färger)

Paket 4 – Barnpaket med cykelvagn

Peugeots SUV:ar är till för hela familjen och med barnpaketet från Thule rustar du din Peugeot för familjeutflykterna. Med Thules Chariot Lite får du en cykelvagn för barn som både kan monteras på din cykel och som kan göras om till en joggingvagn. Givetvis får du också en vattenhållare så att du kan släcka törsten under träningspasset.

Innehåll i paketet

 • Thule Chariot Lite 2 (för två barn – finns även för ett barn)
 • Thule Chariot Jogging Kit 2
 • Thule Axle Mount ezHitch™ Cup with Quick Release Skewer
 • Thule Bottel Cage

Vid köp av en ny SUV från Peugeot ingår ett valfritt av våra fyra produktpaket från Thule till ett värde av 10.000 kr. Paketen gäller så långt lagret räcker och kan inte köpas separat. Erbjudandet gäller ej utgående Peugeot 3008 SUV och 5008 SUV. Paket 1 & 2 går inte att välja till utrustningsnivå Active och Active Pack. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.