Hoppa till innehåll
Peugeot Sverige

PEUGEOT SVERIGE – EN DEL AV K.W. BRUUN & CO

K.W. Bruun Automotive AB, som ingår i K.W. Bruun-koncernen, har sedan 1998 hanterat marknadsföring och försäljning av Peugeot i Sverige. Genom en dynamisk och ambitiös organisation och ett nära samarbete med ett professionellt återförsäljarnätverk, är Peugeot i dag ett väletablerat bilmärke med ett av marknadens bredaste modellprogram för person- och transportbilar.

Peugeot Sverige har 72 självständiga återförsäljare och ett antal auktoriserade servicecenter/verkstäder fördelade över hela landet.

Hos Peugeot Sverige är kunden i centrum. Vårt mål är att säkerställa att kunden får en bra upplevelse direkt från den första testkörningen till köpet av nästa Peugeot. Kort sagt strävar alla efter att säkerställa kvalitet och goda erfarenheter – hela vägen!
Om K.W. Bruun & Co
K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till 1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. I dag är vi en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport av bilmärkena Peugeot, Citroën, DS, Opel i Danmark och Sverige. Koncernens fokusområden är Bilimport, Digital innovation och Investering.

Koncernen sysselsätter ca. 500 kompetenta och ambitiösa medarbetare, som med en agil affärsstrategi, förståelse, noggrannhet och goda affärsinsatser skapar förutsättningarna för vår framgång och samtidigt fortsätter att skriva berättelsen om K.W. Bruun & Co.
Primära bolag i K.W. Bruun-koncernen
K.W. Bruun & Co │ K.W. Bruun Invest A/S │ K.W. Bruun NxT A/S │ K.W. Bruun Import A/S │ K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel Danmark)│ K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi  Danmark)│K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot, Citroën, DS, Opel Sverige)│ K.W. Bruun Logistik A/S │ K.W. Bruun Logistik AB │ Bilabonnement A/S │ Classic Car House A/S │Quickpoint A/S │Gran Turismo Cars A/S │