COVID19-information LÄS MER

Nya Peugeot e-Expert – MED LADDBOX & INSTALLATION PÅ KÖPET

e-Expert

Nya Peugeot e-Expert – MED LADDBOX & INSTALLATION PÅ KÖPET

Ta ditt transportbilsägande till nya nivåer och kör 100 % elektriskt. Just nu ingår laddbox med installation när du köper Årets Transportbilsvinnaren, 100 % elektriska, nya Peugeot e-Expert.

Nya Peugeot e-Expert har klassledande lastkapacitet, dragvikt, räckvidd och är utrustad med automat och teknik anpassad för smidig eldrift – med en årsskatt på 360 kr och låga servicekostnader.

Nya Peugeot e-EXPERT

Från 334.900 kr, efter avdragen klimatbonus 

  • Upp till 330 km räckvidd
  • Snabbladdning till 80 % på 30 min
  • Lastkapacitet över 1 100 kg
  • Lastvolym upp till 6,1 m3
  • Dragvikt på 1 000 kg

Laddbox – Charge Amps Halo

Halo är en av de populäraste laddstationerna från Charge Amps och genom smart mjukvara hjälper den dig att uppnå optimal laddning för din eldrivna bil. Förutom en fast laddkabel som laddar 3,7–11 kW är Halo också utrustad med ett extra schukouttag för exempelvis elcykel eller motorvärmare. Genom stilren design i återvunnet aluminium, guidande LED-belysning och en flexibel laddkabel som är böjbar ned till hela -25°C, erbjuder Halo en komplett laddstation skapad för vårt nordiska klimat.

Pris är angivet efter utbetald klimatbonus och inkluderar 11 kW-laddbox, installation och gäller ej Peugeot Complete. Peugeots nybilsgaranti inklusive Assistance gäller i 3 år eller 100 000 km det som först inträffar. Batteriet omfattas av garanti i 8 år eller 160 000 km för 70% av laddkapaciteten. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser. Bilen på bilden kan vara extrautrustad.