Hoppa till innehåll
FÖRSÄKRING

PEUGEOT FÖRSÄKRING FÖR FÖRETAG OCH TJÄNSTEBILAR

Din Peugeot är försäkrad redan från början

Redan när bilen rullar ut från bilhallen är din Peugeot skyddad av en äkta och extraladdad märkesförsäkring.

De två första veckorna bjuder din Peugeot-handlare på försäkringen. Därefter får du 25 procent rabatt när du tecknar försäkringen för ett år.
Sänkt självrisk på allt som vagnskadegarantin ersätter. Vagnskadegarantin ersätter dig om du t.ex. kör ner i diket och skadar plåten. För alla skador som Vagnskadegarantin täcker sänker vi din självrisk med 3 000 kr.
Din bil behåller sitt värde. Om din nya bil totalförstörs eller blir stulen står vi för en ny bil hos en utvald Peugeot-handlare. Är din bil äldre än 1 år, eller har gått längre än 2 000 mil, står vi i stället för bilens marknadsvärde plus 25 procent.
Hyrbil om din egen bil inte rullar. Om din bil blir stulen eller står på verkstaden betalar vi för 75 procent av din kostnad för hyrbil, upp till 65 dagar.
Din Peugeot repareras på auktoriserade verkstäder. Allt för att säkra andrahandsvärdet på din Peugeot.
Ring gärna Peugeot Försäkring om du har frågor eller funderingar på 077-11 11 680. Vi har öppet vardagar kl. 08-19 och helger 09-17 (gäller inte vissa storhelger).

Innan du bestämmer dig bör du läsa mer om vad som ingår i försäkringen i Förköpsinformationen. Den är en sammanfattning av försäkringsvillkoret. Du finner både Förköpsinformationen och Försäkringsvillkoren nedan.