Hoppa till innehåll
Finansieringslösningar

FINANSIERINGSLÖSNINGAR

På Peugeot erbjuder vi många olika förmånliga finansieringsalternativ för både dig som privatkund och företagskund – oavsett om du är intresserad av transportbilar eller personbilar. Vårt breda sortiment består av allt från bilar med förbränningsmotorer till plug-in hybrider och elbilar.

Köp, låna, privatleasa eller avbetala din Peugeot – vi har många lösningar som passar just dig. För företag har vi avbetalnings- och helhetslösningar som företagsleasing eller Peugeot Complete där allt från garanterat restvärde till service och garanti ingår.

Låt oss hjälpa dig med finansieringen av din Peugeot. Vi vill helt enkelt att du ska ha den finansieringsform som passar dig eller ditt företag bäst.

PEUGEOT PRIVATLEASING

Med Peugeot Privatleasing kan du köra en helt ny bil under 24 eller 36 månader för en smidig månadskostnad. Välj mellan Peugeots breda utbud av modeller – oavsett om du vill ha en plug-in hybrid, elbil eller en bil med förbränningsmotor – Peugeot har alltid riktigt bra priser.

PRIVAT BILLÅN

Hos Peugeot kan du enkelt välja det billån som passar dig bäst, med allt från önskad löptid till kontantinsats/inbyte. Så att du kan köpa den bil som du vill ha. Hos våra återförsäljare får du kreditbesked direkt och hjälp med allt kring avbetalningskontraktet. Ett billån kan endast tecknas i samband med bilköpet. Kom in till oss på Peugeot så berättar vi mer.

FÖRETAGSLEASING

Med Peugeot blir företagsleasing en enkel, smidig och trygg process för dig och ditt företag. Genom finansiell eller operationell företagsleasing erbjuder Peugeot ett brett modellprogram med både person- och transportbilar – välj mellan förbränningsmotor, plug-in hybrid eller 100 % elektrisk.

PEUGEOT FINANS

Nyckeln till en bra bilaffär beror till stor del på hur finansieringslösningen ser ut. Genom Peugeot Finans får du möjlighet att äga/leasa den Peugeot som passar just dina önskemål och krav.

Peugeot Finans ingår i DNB Finans vilket innebär att du har en partner med finansiell styrka och stabilitet. Dessutom får du mycket konkurrenskraftiga villkor, oavsett om du är privatperson eller företagare.