Hoppa till innehåll
FÖRSÄKRING

FÖRSÄKRING

Din Peugeot är försäkrad redan från början

Du sätter dig i din nya bil, vrider om startnyckeln och njuter av den där sköna Peugeot-känslan. Redan när du rullar ut från bilhallen är din Peugeot skyddad av en äkta och extraladdad märkesförsäkring.

De två första veckorna bjuder din Peugeot-handlare på försäkringen. Därefter får du 25 procent rabatt när du tecknar försäkringen för ett år.
 

  • Sänkt självrisk på vagnskadegarantin. Vagnskadegarantin ersätter dig om du t.ex. kör ner i diket och skadar plåten. För alla skador som Vagnskadegarantin täcker sänker vi din självrisk med 3 000 kr.
  • Din bil behåller sitt värde. Om din nya bil totalförstörs eller blir stulen står vi för en ny bil hos en utvald Peugeot-handlare. Är din bil äldre än 1 år, eller har gått längre än 2 000 mil, står vi i stället för bilens marknadsvärde plus 25 procent.
  • Hyrbil om din egen bil inte rullar. Om din bil blir stulen eller står på verkstaden betalar vi för 75 procent av din kostnad för hyrbil, upp till 65 dagar.
  • Din Peugeot repareras på auktoriserade verkstäder. Allt för att säkra andrahandsvärdet på din Peugeot.


Ring gärna Peugeot Försäkring om du har frågor eller funderingar på 077-11 11 680. Vi har öppet vardagar kl. 08-19 och helger 09-17 (gäller inte vissa storhelger).

Innan du bestämmer dig bör du läsa mer om vad som ingår i försäkringen i Förköpsinformationen. Den är en sammanfattning av försäkringsvillkoret. Du finner både Förköpsinformationen och Försäkringsvillkoren på knappen nedan.