Hoppa till innehåll
Erbjudande - Finansiell leasing

PEUGEOT FINANSIELL LEASING

 
 
Elektrisk transportbil från Peugeot
Nu till lägre pris med klimatpremie

 

 

Nu har du och ditt företag möjlighet att välja en 100 % elektrisk transportbil genom Peugeot Företagsleasing och få ännu lägre pris.

 

Peugeot E-Expert är en mångsidig transportbil med klassledande räckvidd på upp till 330 kilometer. Ta del av en utsläppsfri och behaglig körning i en modell som är utrustad med den senaste tekniken, hög körkomfort, lång räckvidd samt möjlighet till snabb uppladdning av batteriet.

 

 

FÖRETAGSLEASING – LÄGRE PRIS MED KLIMATPREMIE

 

Peugeots smidiga finansiella företagsleasing är till för dig som vill köra en innovativ transportbil till en låg månadskostnad, med låg skatt på 360 kr om året, samt med låga drift- och servicekostnader.

 

Upplev ett enkelt bilägande för ditt företag, med Peugeot E-Expert – dessutom nu till ännu lägre pris eftersom Peugeots elektriska transportbilar är berättigade till den nya klimatpremien som trädde i kraft den 13 februari.

 

För att veta mer om erbjudandet och hur du kan få ta del av den nya klimatpremien när du köper en ny Peugeot är du välkommen in till din närmaste återförsäljare där våra kunniga säljare är redo att bistå med hjälp.

Peugeot E-Expert Pro L2

Pris 3.299 kr/mån

Utrustning i urval:

 

  • 7" pekskärm, radio, Apple CarPlay, Bluetooth & USB
  • Backkamera samt parkeringssensorer bak
  • Moduwork passagerarsoffa
  • Mellanvägg med lastlucka
  • Connected Services, SOS & Assistance
  • Värmepump ‒ förvärm bilen via appen MyPeugeot


 

E-Expert förbrukning 24,4–27,3 kWh/100 km, CO2-utsläpp 0 g/km.

 

Utsläppsvärden enligt WLTP, blandad körning, specificerad grundnivå. Peugeot Finansiell Leasing: finansieringsexempel via DNB Finans. 8,35 % rörlig ränta, effektiv ränta E-Expert 8,98 %, 36 mån. Uppläggningsavgift 695 kr, administrationsavgift 60 kr. Första förhöjd hyra: 137 876, restvärde: 224 055 kr och finansierat belopp inklusive avdrag för klimatpremie: 417 900 kr. Priset gäller inklusive rådande klimatpremie på 50 000 kr samt efter godkännande och utbetalning av Energimyndigheten. För specifik information om erbjudandet, kontakta din återförsäljare. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Vi reserverar oss för eventuella ändringar, avvikelser och fel.