Hoppa till innehåll
2008

PEUGEOT 2008

Från 339.900 kr
eller privatleasing från 3.599 kr/mån

Peugeot e-2008, 100 % elektrisk

Från 499.900 kr

PEUGEOT 2008 & e-2008

Välj mellan bensin- och elmotorer.

AKTUELLA ERBJUDANDEN

PEUGEOT e-2008

PEUGEOT ELBILAR – NU MED 24 MÅNADERS PRIVATLEASING 
Privatleasing från 4.399 kr/mån

ROBUST SUV

Med aerodynamiska och robusta linjer, och med hög markfrigång, uppvisar Peugeot 2008 en generös volym och mästerlig kraft.

Den uttrycksfulla fronten, den distinkta ljussignaturen, 18-tumsfälgarna med moderna inläggSom standard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version.  , den horisontella motorhuven som samspelar med blanksvarta fönsterlister och Black Diamond-takSom standard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version.   förstärker det effektiva och sportiga utseendet. 

 

EN EXKLUSIV DESIGN

Imponerande och distinkt – fronten på Peugeot 2008 har en bred och kromad grill som pryds av Peugeot-emblemet. Den stilrena och sportiga formen framhävs av den förhöjda och horisontella motorhuven. Med Full-LED-strålkastarnaStandard på GT Pack.  får Peugeot 2008 ett helt unikt och exklusivt utseende.

 

SYNS PÅ RÄTT SÄTT

Baktill på Peugeot 2008 syns den sportiga och kraftfulla personligheten genom det svarta partiet mellan bakljusen och de kromade listerna. Uttrycket förstärks ytterligare av en spoiler och ett kromförsett dubbel avgasspjällTillgänglig beroende på motor. . 

Peugeots signatur-LED-lampor med tre klor, påvisar bilens avancerade teknik. Dessutom syns bilen tydligt, såväl dag som natt. 

PANORAMATVY

Det breda soltaketSom tillval eller inte tillgängligt beroende på version. på Peugeot 2008 ger rikligt med ljusinsläpp i kupén. Alla passagerare, inklusive de i baksätet, kan njuta av det.

 

GOTT OM PLATS

Det invändiga utrymmet har maximerats för att erbjuda större komfort och mer plats för alla passagerare. Dessutom med olika förvaringsfack smart placerade omkring i kupén.

Upptäck även kvaliteten på ljudisoleringen.

LÄTTILGÄNGLIGT OCH RYMLIGT BAGAGEUTRYMME

Bagageutrymmet har en låg lasthöjd och en bred öppning som kombineras med det delbara baksätet för att ge dig en stor lastvolymBeroende på utrustning och motortyp erbjuder bagageutrymmet 434 L förvaring (mått enligt VDA) och upp till 1 467 L med fällt baksäte., justerbar efter dina behov.

Bagageutrymmet har dubbla nivåer och i det höga läget kan du snabbt och smidigt lasta föremål. I det låga läget utökas lastvolymen ytterligare.

UNIKA EGENSKAPER FÖR 100 % ELEKTRISKA PEUGEOT e-2008

Den rutmönstrade grillen, med färgdetaljer som speglar karossfärgen, och monogrammet "e" på sidopanelerna, fram och på bakluckan visar att Peugeot e-2008 hör hemma i den 100 % elektriska världen. 

EN UTÖKAD UPPLEVELSE

Berika din upplevelse bakom ratten med den nya Peugeot i-Cockpit® 3DSom standard eller inte tillgängligt beroende på version. med sin intuitiva ergonomi, kompakta ratt, 10" HD kapacitiva pekskärmSom standard eller inte tillgängligt beroende på version. och konfigurerbara instrumentSom standard eller inte tillgängligt beroende på version. .

Peugeot 2008 har också handsfree start och upplåsning/låsning av dörren som aktiveras när du närmar dig eller går bort från fordonet med nyckeln i fickanOpen and Go (Keyless Entry med Start/Stop-knappen). Som standard, tillval eller inte tillgängligt beroende på version. . 

 

KÖR ELEKTRISKT

Information om körningen kan enkelt nås från den digitala 3D-instrumentpanelen och visas som ett hologram eller på pekskärmen så att föraren kan fokusera på nöjet att köra bilen:

 

FÖRBÄTTRAD INTUITION

Instrumentbrädan i 3D visar all information tydligt inom förarens synfält. Till exempel navigations- och körhjälpsystem som kan konfigureras efter behov. Viktig information som hastighet och säkerhetsvarningar visas som hologram för att snabbt fånga förarens uppmärksamhet.

DEN SMARTA SUV:EN

Kör i fullständig sinnesro med Connected Navigation Pack och röstigenkänning, inklusive uppdateringar om trafiksituationen i realtid och information om fartkameror med TomTom® TrafficMed TomTom-tjänster kan du se all information i realtid som du behöver för din körning: trafik i realtid, bensinstationer, parkeringar, väder, lokala sökningar och farozoner (beroende på lokal lagstiftning). Abonnemang för dessa tjänster ingår i 3 år och kan sedan förlängas eller förnyas online (avgifter tillämpas). . 

Håll dig uppkopplad genom att spegla dina favoritappar till pekskärmen med hjälp av funktionen Mirror ScreenSom standard, tillval eller inte tillgängligt beroende på version Mirror Screen-funktionen speglar apparna på din smartphone till pekskärmen. Funktionen Mirror Screen via Android AutoTM (för Android smartphones) eller Apple CarPlayTM (för iOS smartphones), eller till maj 2021, via MirrorLink®-teknik (för MirrorLink®-kompatibla Android smartphones och endast i anslutning till "PEUGEOT Connect Radio") förutsatt du har en mobiltelefon och internetpaket. Fungerar endast med dessa tre appar när bilen är stillastående eller under körning, beroende på app, Vissa funktioner i apparna inaktiveras under körning. Visst innehåll som är kostnadsfritt på din smarttelefon kräver betald prenumeration på motsvarande app för Android Auto, Apple CarPlayTM eller MirrorLink®. Se mer information på www.peugeot.se. . Din smarttelefon laddas enkelt genom induktionTrådlös laddning genom magnetisk induktion. Som standard eller tillval beroende på version.   nära till hands på mittkonsolen. USB-portarUpp till 4 st. typ A och C USB-kabelanslutningar. är smidigt utplacerade både för passagerare fram och bak.  

EN REN LJUDUPPLEVELSE

Låt musiken du älskar fylla utrymmet i Peugeot 2008. Upplev det exklusiva HiFi Focal®Foxal är ett franskt varumärke, världsledande inom tillverkning av högkvalitativa ljudlösningar. Tillgänglig beroende på version.-ljudsystemet.

10 högtalare – inklusive centralhögtalaren, 4 tweeters, 4 woofers och subwoofern – är spridda över hela passagerarutrymmet för att ge en rik och dynamisk musikupplevelse.

POWER OF CHOICE

FRIHET ATT VÄLJA

Välj den motor som passar dig:

TJÄNSTER SOM FÖRENKLAR DITT ELEKTRISKA LIV

Res tryggt och säkert med den kostnadsfria appen MyPeugeot, där du på distans kan hantera laddning av eller förinställa temperaturen i din Peugeot 2008. MyPeugeot ger även tillgång till ett snabbt och smidigt gränssnitt för assistans, underhåll och service samt bilens status.  

 

TEKNIK

EN SUV FÖR FRAMTIDEN 

Peugeot 2008 erbjuder en lång rad av nästa generation tekniska funktionerSom standard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version. och förarassistanssystemSom standard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version. för att öka säkerheten, underlätta manövrering och att bättre förutse omgivningarna. 

SEMI-SJÄVKÖRANDE UPPLEVELSE

Peugeot 2008 erbjuder tekniken Peugeot Drive Assist PlusSom standard, tillval eller inte tillgängligt beroende på version. för en semiautonom körupplevelse. 

Med filhållningsassistentSystemet håller den position i filen som föraren har valt. och adaptiv farthållare med Stop & Go-funktionSystem som använder en radar mitt på den främre stötfångaren och en kamera överst på vindrutan. anpassas hastigheten och avståndet till bilen framför upprätthålls för en säker bromssträcka.

EXPANDERA DITT HANDLINGSOMRÅDE

Med Advanced Grip ControlSpecialdrivsystem. Finns som tillval till utvalda versioner.-teknologi kan du hantera väghållningen av din Peugeot 2008 genom att välja ett av tre lägen: sand, lera och snö.

Du kan också kontrollera din hastighet i branta sluttningar med Hill Assist Descent Control.

 

SMIDIG HANTERING AV PEUGEOT e-2008 

Se hur enkelt det är att hantera den eldrivna kompakta Peugeot e-2008 och några av de viktigaste funktionerna:

 • Drivlinans plats
 • Drift
 • Laddning
 • Körlägen
 • Regenerativ bromsning och mer

KÖRLÄGEN

Välj mellan olika körlägen för att underlätta körningen och optimera vägförhållandena:

 • Sport: Fokuserar på prestanda och känsla. Med kraft och maximalt vridmoment kan bilen gå från 0 till 60 km/h på bara 8,5 sekunder.
 • Normal: Det bästa för körning i vardagen och ger maximal komfort.
 • Eco: Optimerar batteriets livslängd.

BROMSLÄGEN

Körningen blir smidigare med de två bromslägena (motorbroms) som minskar användningen av bromspedalen och laddar batteriet när du saktar in.

Det finns två bromslägen:

 • Måttligt, för en känsla som liknar den i en bil med förbränningsmotor.
 • Utökat, för inbromsning som styrs av gaspedalen.

HÖGKAPACITETSBATTERI

100 % elektriska Peugeot e-2008 har ett 50 kW högspänningsbatteri som är smart placerat för att maximera utrymme i både kupé och bagageutrymmet. 

Med en elektrisk räckvidd upp till 345 km (WLTP*), är Peugeot e-2008 ett bra alternativ för både de korta och de längre resorna. 

Batteriet har en garanti på 8 år eller 160 000 km för 70 % av dess laddningskapacitet. 


TEKNISK INFORMATION

ELMOTOR
Den 100 % elektriska motorn på 100 kW (136 hk) erbjuder smidig, dynamisk och tyst körning. Helt utan CO2-utsläpp vid körning och med direkt acceleration tack vare ett omedelbart vridmoment på 260 Nm.

BatterietBatteriet har en garanti på 8 år eller 160 000 km för 70 % av dess laddningskapacitet. med en kapacitet på 50 kWh är smart placerat för att spara plats i kupén och i bagageutrymmet.    

MÅTT

EXTERIÖRA MÅTT

 

 • Längd: 4 300 mm
 • Bredd: 1 987 mm
 • Höjd: 1 530/1 550 mm

 

INTERIÖRA MÅTT

BAGAGEUTRYMME
 
Beroende på utrustning och motortyp erbjuder bagageutrymmet 434 L förvaring (mått enligt VDA) och upp till 1 467 L med fällt baksäte.
PRISLISTA & BROSCHYR

 

 

I pris- och produktfakta hittar du alla priser, utrustningsnivåer och tillval för Peugeot 2008 & e-2008.

 

TILLBEHÖR