Hoppa till innehåll
3008
Peugeot 3008
Från 419.900 kr
eller privatleasing från 3.499 kr/mån
Peugeot 3008 Plug-In Hybrid
Från 509.900 kr

PEUGEOT 3008 & 3008 PLUG-IN HYBRID 

Finns med förbränningsmotor och som plug-in hybrid

Upptäck nya Peugeot 3008 och dess unika revolutionerande stil. Med Peugeot i-Cockpit® och innovativ teknik i framkant förstärks ditt välbefinnande, din säkerhet och din komfort. Med Power of Choicefrihet att välja mellan bensin-, diesel- eller elmotorer och att utnyttja dedikerade supporttjänster.  kan du välja din Peugeot 3008 med en effektiv förbränningsmotor eller som plug-in hybrid med upp till 63 km räckviddUppgifter anges enbart i informativt syfte och med förbehåll för pågående WLTP-certifiering. Elräckvidd upp till 63 km beroende på vilka tillval som finns installerade i bilen. Räckvidden kan variera beroende på faktiska användningsförhållanden (väderleksförhållanden, körstil osv.) – valet är ditt.
ERBJUDANDEN
STARKARE DESIGN
Designen hos Peugeot 3008 visar upp bilens självsäkra karaktär och uttrycker en balans mellan styrka och smidighet. Det nya frampartiet signalerar en stark personlighet – Peugeot 3008 inleder en djärv och modern era för Peugeot.

FRAMPARTI

 
Det kraftfulla och eleganta frampartiet på Peugeot 3008, med den vertikala och ramlösa frontgrillen, tar SUV:ens uttryck till en ny nivå.

STRÅLKASTARE

Den nya ljussignaturen inkluderar redan från grundutförandet LED-strålkastare med varselljus i form av Peugeots karakteristiska ”klor”. Dessa känns igen direkt vid första anblicken, såväl som LED-strålkastarna med SDLDet statiska kurvljuset, som avsevärt förbättrar sikten i kurvor, är tillgänglig beroende på version. -funktion.
 

DESIGN PÅ FRAMSKÄRMAR

Peugeot 3008 har nya krominlägg på framskärmarna som förlänger strålkastarna, och som löper längs med taket upp till den bakre spoilern. Denna eleganta och dynamiska linje följer silhuetten och uppvisar den starka formen på Peugeot 3008.

ALUMINIUMFÄLGAR

18-tums diamantslipade aluminiumfälgarFinns som standard på Peugeot 3008.  pryder Peugeot 3008, med en helt ny design i form av breda hjulhusskydd och stabila dörrtrösklar. Detta förstärker den robusta dynamiken i Peugeot 3008.

BAKLJUS

Bakpartiet på Peugeot 3008 är försett med nya ljus med LED-teknik. Ljusen inkluderar de karakteristiska ”Peugeot-klorna” med en 3D-effekt och rullande blinkers. Ljusen är också täckta med ett transparent mörkt glas som förlänger den svarta listen som löper mellan strålkastarna och som visuellt förstorar och ger bilens bakparti ett sportigare uttryck.

HYBRID-MÄRKT

HYBRIDAntingen ett emblem för tvåhjulsdrift med 225 hk som finns från Allure-nivån och uppåt. Eller ett för fyrhjulsdrift med 300 hk som finns för Allure-nivån och uppåt.-emblemet som pryder skärmarna på Peugeot 3008 Plug-In Hybrid visar att bilen tillhör plug-in-hybridens innovativa och tekniska värld.

EN UNIK UPPLEVELSE

Med Peugeots uppgraderade och förstklassiga ergonomiska förarplats Peugeot i-Cockpit blir körupplevelsen ombord Peugeot 3008 enkel och intuitiv. Upplev förbättrad komfort och säkerhet.

Den kompakta multifunktionsratten erbjuder ökad körkänsla och mer manövrerbarhet. Den nya 10-tums högupplösta pekskärmen, med röststyrning och navigation i 3D, innehåller tekniken multi-touchHuvudmenyn nås genom att trycka på skärmen med tre fingrar. .

 

UPPKOPPLAD NAVIGATION
Med Peugeot Connected Services får du tillgång till ett paket uppkopplade tjänster. Connected Navigation Pack erbjuder uppdateringar av trafiksituationen i realtid och presenterar även fartkamerazoner, allt via TomTom-tjänsterMed TomTom-tjänster kan du se all information som du behöver för din körning i realtid: trafik, bensinstationer, parkeringar, väder, lokala sökningar och farozoner (beroende på lokal lagstiftning). Abonnemang för dessa tjänster ingår i 3 år och kan sedan förlängas eller förnyas online (avgifter tillämpas). .
Hi-Fi-systemet FOCAL®
Hi-Fi-systemet FOCAL® ger exceptionell ljudkvalitet. Högtalarna är lackerade i den nya kulören “Bronze Belem” och boxen är smart placerad under passagerarsätet, vilket gör att hela bagageutrymmet frigörs.
DIGITAL INSTRUMENTPANEL

När som helst kan du få information om:

10-TUMS HÖGUPPLÖST PEKSKÄRM

Du kan programmera batteriets laddning via den nya högupplösta 10-tums pekskärmenSom standard, tillval eller inte tillgängligt beroende på version.. Där kan du också nå alla inställningar och all körinformation i Peugeot 3008 Plug-In Hybrid:

 • Energiflöde för hybridsystemets drift.
 • Elförbrukning och bränslestatistik.
 • Platser med laddstationer och avståndet dit i elektriskt lägeVia navigation. .
 • Inställningar för laddning.
 • Aktivering av funktionen e-Save.
 • Förkonditionering av temperaturen i kupén.
POWER OF CHOICE
FRIHET ATT VÄLJA

Tack vare Peugeots Power of Choice-strategi är du fri att välja motor utan att tumma på de funktionerna som du förväntar dig i en Peugeot: rymlighet, bra bagageutrymme och optimal körglädje.

TJÄNSTER SOM FÖRENKLAR DITT ELEKTRISKA LIV
Res tryggt och säkert med den kostnadsfria appen MyPeugeot, där du på distans kan hantera laddning av eller förinställa temperaturen i din Peugeot 3008. MyPeugeot ger även tillgång till ett snabbt och smidigt gränssnitt för assistans, underhåll och service samt bilens status.  
TEKNIK

INNOVATIV TEKNIK

Den senaste generationen körhjälpmedel i Peugeot 3008 förbättrar komforten och säkerheten i bilen, samt hjälper dig med körningen.

Förarhjälpsystemen upptäcker vägvisningar som avläsning av vägskyltar och assisterar dig i trafiken. Förarhjälpsystemet Highway Assist, adaptiv farthållning "ACC" Stop & GoFinns endast med automatlådan EAT8. Som standard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version., avåkningsvarnareFinns endast med automatlådan EAT8. Som standard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version. eller körfältsassistans som upptäcker vägkanter, underlättar din körupplevelse. Systemen kan analysera omgivningen genom exempelvis dödavinkelvarnaren och ger en utökad trygghet till föraren.

NIGHT VISION

Med den infraröda kameran i systemet ”Night Vision”Finns som tillval.  kan föraren vid mörkerkörning upptäcka fotgängare och djur som befinner sig upp till 200 meter framför bilen, utanför strålkastarnas räckvidd. Systemet uppmärksammar dig med en varningssignal. Automatisk nödbromsning kan också utlösas om fotgängare eller cyklister upptäcks nära bilen.

 

GRIP CONTROL

Advanced Grip Control är ett paket som består av ett antispinnsystem4 grepplägen: normal, snö, lera och sand. Som tillval eller inte tillgänglig beroende på version. , specifika däckDäck för vinter (3PMSF) eller lera och snö (M+S). och hastighetsreglering i nedförsbackeSystemet för hastighetsreglering i nedförsbacke kommer från 4WD-världen och reglerar automatiskt körhastigheten efter backens lutning, utan att gas- eller bromspedalen används. . Det gör det möjlighet att anpassa väghållningen till de allra svåraste förhållanden: snö, lera eller sand.

FYRHJULSDRIFT

Peugeot 3008 Plug-In Hybrid erbjuds i en fyrhjulsdriven version med 300 hk, som garanterar kraft och effektivitet oavsett underlag och terräng. I det 100 % elektriska körläget får du en ny typ av körkänsla och kan njuta av en tyst och behaglig resa.

KÖRLÄGEN

3008 Plug-In Hybrid erbjuder fyra körlägenElläget aktiveras som standard när bilen startas. :

 • El: På 100 % el kan plug-in hybriden köra i en hastighet på upp till 135 km/h.
 • Hybrid: Växlar mellan el- och förbränningsmotor för att optimera användningen av all energi.
 • Sport: All effekt i förbränningsmotorn och elmotorn utnyttjas för maximal prestanda.
 • FyrhjulsdriftEndast tillgänglig på HYBRID4.: Förbättrad dragkraft (4WD) och en kraft på 300 hk vid växling mellan elmotor och förbränningsmotor.

 

REGENERATIV BROMSNING

Med det här systemet kan energi återvinnas under inbromsning och fartminskning. Detta gör att du kan ladda batteriet och delvis utöka räckvidden när du kör i elektriskt läge.

Bromsfunktionen kan aktiveras så att bilen kan sakta in utan att bromspedalen används. Den här funktionen verkar som en motorbroms och kan ladda batteriet.

 

LITIUMJONBATTERI (240-400V)

Batteriets räckvidd i 100 % elläge är upp till 63 km WLTPFör motorn HYBRID4. Räckvidden i elläge kan variera mellan 56 och 63 km beroende på utrustning. Batteriets räckvidd kan variera beroende på de faktiska användningsförhållandena (temperatur, körstil m.m.). på fyrhjulsdriften och 52 km WLTP på tvåhjulsdriften.

 • Dess kapacitet är 13.2 kWh.
 • Batteriet sitter under baksätet och påverkar inte volymen i bagageutrymmet.
 • Batterigaranti i 8 år eller 160 000 km för 70 % av laddningskapaciteten.
 • “e-SAVE”-funktionen innebär att föraren kan planera för en effektreservReserven ger körning i 10 km, 20 km eller hela batteriets effekt. . Den kan sedan användas efter eget önskemål, till exempel för att ha laddning kvar för att köra i områden med begränsat tillträde på grund av höga utsläpp.

TEKNISK INFORMATION

PLUG-IN-HYBRIDMOTORER
Peugeot 3008 finns som fyrhjulsdrift med 300 hk och motorerna:
 • En 147 kW/200 hk PureTech-bensinmotor
 • Två 80 kW/110 hk elmotorer


Det elektriska batteriet på 13,2 kWh ger en elektrisk räckvidd på upp till 63 km.
 

Peugeot 3008 finns som tvåhjulsdrift med 225 hk och motorerna:

 • En 132 kW/180 hk PureTech bensinmotor
 • En 80 kW/110 hk elmotor


Det elektriska batteriet på 12 kWh ger en elektrisk räckvidd på upp till 62 km.

 
FÖRBRÄNNINGSMOTORER

Alla förbränningsmotorer på Peugeot 3008 är utrustade med Stop&Start.

BensinmotorBRÄNSLEFÖRBRUKNING OCH C02-UTSLÄPP WLTP(1): Bränsleförbrukning 5,1–7,8 vid blandad körning, 6,0–9,9 i låg hastighet, 4,9–7,5 i medelhög hastighet, 4,4–6,7 i hög hastighet och 5,6–8,2 i mycket hög hastighet WLTP (l/100 km) - CO2-utsläpp (blandad) WLTP: 135–177 (g/km). (1) De angivna värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp överensstämmer med typgodkännande enligt WLTP (kommissionens rekommendation (EU) 2017/948). Från och med 1 september 2018 ska alla nya bilar typgodkännas med det nya provningsförfarandet WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicles Test Procedure), som är ett nytt och mer realistiskt provningsförfarande som mäter bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. WLTP ersätter fullt ut det tidigare provningsförfarandet NEDC – den nya europeiska körcykeln (New European Drive Cycle). Eftersom provningsförhållandena är mer realistiska är värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp i många fall högre när de uppmäts enligt WLTP än enligt NEDC. Värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp kan variera beroende på specifik utrustning, extrautrustning och typ av däck. Mer information får du hos din återförsäljare eller på peugeot.se/wltp.html. 
 för mycket körglädje och prestanda på hög nivå:

 • PureTech 130, 8-stegad automatlåda.


Dieselmotor BRÄNSLEFÖRBRUKNING OCH C02-UTSLÄPP WLTP(1): Bränsleförbrukning 5,1–7,8 vid blandad körning, 6,0–9,9 i låg hastighet, 4,9–7,5 i medelhög hastighet, 4,4–6,7 i hög hastighet och 5,6–8,2 i mycket hög hastighet WLTP (l/100 km) - CO2-utsläpp (blandad) WLTP: 135–177 (g/km). (1) De angivna värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp överensstämmer med typgodkännande enligt WLTP (kommissionens rekommendation (EU) 2017/948). Från och med 1 september 2018 ska alla nya bilar typgodkännas med det nya provningsförfarandet WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicles Test Procedure), som är ett nytt och mer realistiskt provningsförfarande som mäter bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. WLTP ersätter fullt ut det tidigare provningsförfarandet NEDC – den nya europeiska körcykeln (New European Drive Cycle). Eftersom provningsförhållandena är mer realistiska är värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp i många fall högre när de uppmäts enligt WLTP än enligt NEDC. Värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp kan variera beroende på specifik utrustning, extrautrustning och typ av däck. Mer information får du hos din återförsäljare eller på peugeot.se/wltp.html. som kombinerar hög prestanda med kraft:

 • BlueHDi 130, 8-stegad automatlåda.
 
MÅTT PÅ PEUGEOT 3008
MÅTT
EXTERIÖRA MÅTT
BAGAGEUTRYMME
Peugeot 3008 har stor lastvolym som enkelt kan ökas genom att fälla baksätet i en enda rörelse.
PRISLISTA & BROSCHYR
I pris- och produktfakta hittar du alla priser, utrustningsnivåer och tillval för Peugeot 3008 och 3008 Plug-In Hybrid.

 

TILLBEHÖR