Hoppa till innehåll
Nya 408
NYA PEUGEOT 408

Från 419 900 kr

eller privatleasing från 4.499 kr/mån

NYA PEUGEOT 408 PLUG-IN HYBRID
Från 539 900 kr

Nya Peugeot 408: Oväntad från alla håll

Nya Peugeot 408 presenterar en ny inspirerande fastback-design. Den senaste generationen Peugeot-i-Cockpit®. Du har friheten att välja mellan bensinmotor eller plug-in hybridRäckvidd inväntar WLTP-certifiering. .

DESIGN

DYNAMISK PROFIL

Nya Peugeot 408 kännetecknas av den dynamiska, inspirerande och utmanande fastback-profilen. Med en modern elegans som alltid sticker ut på vägen. Nya Peugeot 408 kombinerar höjd markfrigång med sportig design och mjuka linjer som förstärker de aerodynamiska egenskaperna.

 

TYDLIGT DESIGNAT BAKPARTI

Nya Peugeot 408 är väldesignad in i minsta detalj. Den nyskapande bakre stötfångaren väcker intresse redan på avstånd, de kattklo-inspirerade full LEDStandard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version.-strålkastarna eller 3D full LED*-strålkastarna har en smakfull ljuseffekt där varje lampa tänds klo för klo och baksidan av taket är specifikt designat för ett förbättrat luftflöde runt fordonet och för optimerad aerodynamik.

FRAMPARTI

Längst fram på den långa motorhuven har den karossfärgade grillenStandard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version. det nya Peugeot-emblemet, som ramas in av distinkta huggtands-inspirerade LED-strålkastare. Svarta dekorativa luftintag omger strålkastarna och understryker robustheten i fronten.

LJUSSIGNATUR 

Ultrakompakta full LED-strålkastare, med sin mycket moderna design, säkerställer bättre sikt på vägen och förenklar mörkerkörning tack vare Peugeot Matrix LEDStandard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version.-teknik.

NYA FÄLGAR 

Nya Peugeot 408 förmedlar robusthet och styrka med 17” till 19”Standard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version. aluminiumfälgar, specialdesignade för att både se fantastiska ut vid stillastående och för att förmedla en distinkt visuell effekt vid körning. 

ÖKAD SÄKERHET

Karossidan och hjulhusskydden flyter samman i en robust svart bakre stötfångare för en ökad känsla av säkerhet.

FÖRARPLATSEN

PEUGEOT i-Cockpit®

Den senaste generationens Peugeot i-Cockpit® erbjuder högkvalitativ ergonomi och teknik genom en kompakt ratt, en 3DStandard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version. instrumentenhet med 10” digital display och en 10-tums HD-pekskärm.

 

TOPPKOMFORT

Du kan alltid njuta av tillgängligheten och rymligheten i nya Peugeot 408, i så väl fram- som baksäte. Den centrala konsolen erbjuder flera förvaringsplatser för dina föremål och tillbehör. Baksätet erbjuder generöst med utrymme för bästa passagerarkomfort. 

ANPASSNINGSBARA I-TOGGLES

De nya, fullt konfigurerbara Peugeot i-TogglesStandard eller inte tillgänglig beroende på version. Genvägsknappar till luftkonditioneringsinställningar, en telefonkontakt, radiostation, programstart – konfigurerad efter användarens val. ger dig snabb och intuitiv tillgång till viktiga vardagsfunktioner.

Ställ in och spara din skärm, färgschema och inställningarUpp till 8 sparade profiler..

LUGN ATMOSFÄR 

Upplev en ny definition av välbefinnande ombord på nya Peugeot 408 med:
 

 

KVALITET OMBORD 

Njut av materialkvaliteten, komforten med uppvärmda AGRTysk organisation för rygghälsa – som tillval.-säten med massagefunktionStandard eller tillval beroende på version. och njut av den uppvärmda ratten med rattmonterade reglageStandard eller tillval beroende på version..

UPPKOPPLING FÖR ALLA 

Alla drar nytta av optimerad anslutning ombord på nya Peugeot 408:
 

 • Bluetooth-anslutning möjlig för 2 smartphones samtidigt
 • 4 USB-portar2 fram och 2 bak.

TEKNIK

AIDES A LA CONDUITE  

Un dispositif complet d’aides à la conduite renforce votre confort et votre sérénité au volant :
 

PEUGEOT i-CONNECT ADVANCED   

Le système d’infotainement PEUGEOT i-Connect Advanced rend vos interactions fluides :
 

FRIHET ATT VÄLJA

PLUG-IN HYBRID ELLER BENSIN

 • Med plug-in hybriden kan du köra dit du vill, även i områden där trafiken är begränsad.
 • I bensinmodellerna kombinerar PureTech 130 EAT8 S&S-motorn prestanda och effektivitet.

TJÄNSTER SOM FÖRENKLAR DITT ELEKTRISKA LIV

Res tryggt och säkert med den kostnadsfria appen MyPeugeot, där du på distans kan hantera laddning av eller förinställa temperaturen i din nya Peugeot 408.

 

MOTORVAL PLUG-IN HYBRID

Hybrid 225 e-EAT8, med:

 

RÄCKVIDD & LADDNING

Räckvidd i elektriskt läge inväntar WLTP-certifiering.

Beräknade laddtider:
 

 • Ca 1h 40min i en 7,4 kW laddbox
 • Upp till 7h 5min i ett vanligt hushållsuttag
 

BENSINMOTOR

PureTech 130 EAT8EAT8: Effektiv 8-växlad automatlåda. S&S bensinmotorBränsleförbrukning och C0₂-utsläpp inväntar WLTP-certifiering., tillgänglig med paddlar på ratten, utmärker sig för sin kontrollerade effektivitet och körkomfort. 

408 PLUG-IN HYBRID

REGENERATIV BROMSNING

Med det här systemet kan energi återvinnas under inbromsning och fartminskning. Detta gör att du kan ladda batteriet och delvis utöka räckvidden när du kör i elektriskt läge.

Bromsfunktionen kan aktiveras så att bilen kan sakta in utan att bromspedalen används. Den här funktionen verkar som en motorbroms och kan ladda batteriet.

LITIMJONBATTERI (240–400 V)

BatterietRäckvidd inväntar WLTP-certifiering. har en kapacitet på 12,4 kWh.
 

 • Högspänningsbatteriet är placerat under baksätet, utan att påverka rymlighet eller bagageutrymme.
 • Funktionen e-Save gör det möjligt att spara energi som kan användas när man vill under resan.
 • Batteriet är garanterat i 8 år eller 160 000 km för 70 % av laddningskapaciteten.

TEKNISK INFORMATION

EXTERIÖRA MÅTT

Nya 408 ger dig mycket utrymme.
 

INTERIÖRA MÅTT

 • Fram (Rad 1) 

Armbågsutrymme: 1 443 mm
Brösthöjd: 891 mm
 

 • Bak (Rad 2) 

Armbågsutrymme: 1 446 mm
Knäutrymme: 188 mm
Brösthöjd: 850 mm

BAGAGEUTRYMME

Nya Peugeot 408 erbjuder ett generöst bagageutrymme. Den motoriserade bagageluckanStandard eller inte tillgänglig beroende på version. underlättar i- och urlastning.
 

PRISLISTA
I pris- och produktfakta hittar du alla priser, utrustningsnivåer och tillval för nya Peugeot 408 och 408 Plug-In Hybrid.

 

TILLBEHÖR