Hoppa till innehåll
BOXER

PEUGEOT BOXEREffekt: 120–165 hk
FörbrukningVid blandad körning (WLTP).8,5–10,1 l/100 km
CO2-utsläppVid blandad körning (WLTP).224–266 g/km

PEUGEOT BOXER – UTRUSTAD FÖR ANVÄNDNING

Upptäck Peugeots största transportbil och få en rymlig och mycket anpassningsbar modell som passar många olika jobb. Med utrustningsnivåerna PRO och PRO+ kan du anpassa din Peugeot Boxer efter just dina behov.


FÖRDELAR MED ELMOTOR

EN NY KÖRUPPLEVELSE

Upp till 240 km räckvidd (WLTP)Gäller versionerna L3 och L4 med 75 kWh batteri. Upp till 117 km räckvidd enligt WLTP för versionerna L1 och L2 med 37 kWh batteri. Uppgifterna om räckvidd är preliminära. 

100 % eldriven körning ger en ny känsla utan att prestandan påverkas.
 

 • Samma lastvolym som förbränningsmotor
 • Snabb acceleration tack vare omedelbart vridmoment
 • Tyst motor
 • Bekväm körning tack vare minskade vibrationer

 

BESPARINGAR

0 g CO2-utsläpp under körning

Spara pengar tack vare:

 • Lägre energikostnad än dieselversionen
 • Låg driftskostnad tack vare minskat underhåll
 • Låg skatt

ANVÄNDARVÄNLIG

1 timme för att ladda 80 % räckvidd Gäller med snabbladdare för båda batteriversionerna. Laddningstiden kan variera beroende på laddstationens typ och effekt, utetemperaturen vid laddplatsen och batteriets temperatur. 


Genom att snabbladda nya Peugeot e-Boxer vid en laddningsstation kan 80 % av batteriets kapacitet fås tillbaka på enbart en timme.

DESIGN

ELEKTRISK KARAKTÄR

Peugeot e-Boxer kan köra i och komma åt områden som är begränsade för viss trafik, tack vare elmotorn. Laddningsluckan till eluttaget är placerad bakom förardörren, för att underlätta laddning.

 

 

EXTERIÖR DESIGN

Nya Peugeot e-Boxer behåller den kraftfulla och robusta stilen från versionerna med förbränningsmotorer. Utseendet på nya Peugeot e-Boxer fulländas med monogrammet “e-Boxer” som påvisar att den tillhör Peugeots utbud av elektriska transportbilar.

 

 
DISTINKTA LINJER
Ett “e”-monogram är placerat på de främre skärmarna för att understryka nya Peugeot e-Boxers eldrift.  
INTERIÖR UTAN KOMPROMISS
Nya Peugeot e-Boxer erbjuder fem karossformer med en lastvolym från 8 till 17 m3

GRAND CONFORT DE CONDUITE

Instrumentpanelen i nya Peugeot e-Boxer är praktisk och funktionell, tack vare många förvaringsutrymmen.

 

Avec la nouvelle navigation et son écran tactile de 9 poucesDisponible en option ou indisponible suivant les versions et les destinations , profitez de:

 

 

Les gestionnaires de flotte pourront s’appuyer sur le nouveau boitier télématique « PEUGEOT CONNECT »Disponible de série, en option ou indisponible suivant les versions et les destinations.  , qui permet :

 

 • de suivre les consommations de carburant.
 • un tracking des véhicules en cas de vol ou de zone géographique à respecter.
 • un suivi de la maintenance.
 • d’avoir des conseils en éco conduite.
 

KÖRLÄGEN

 

Oavsett vilken batteristorlek som väljs är nya Peugeot e-Boxer utrustad med en elmotor som har en styrka på 90 kWMotsvarar 120 hk. , och som ger ett konstant vridmoment på 260 Nm i kombination med en automatväxellåda.

Med den elektriska automatlådan används tre knappar för att välja transportbilens körläge:
 

 • D – för Drive (kör).
 • N  – för Neutral (friläge).
 • R  – för Reverse (backa).

INVÄNDIG BACKSPEGEL

 

Den invändiga backspegeln är utrustad med en display som gör att information om nya Peugeot e-Boxers funktioner är väl synliga för föraren.
 

 • Batteriets laddningsnivå i procent.
 • Återstående räckvidd.
 • Spänning i volt.
 • Strömstyrka.
 • Körläge (D, N eller R).

STÖRRE FLEXIBILITET FÖR HÖGRE PRODUKTIVITET

Peugeot Boxer tillhandahåller ett brett utbud av utförandealternativ för att tillgodose alla förares behov.

SÄKERHET & FÖRARHJÄLPMEDEL

DÖDAVINKELVARNARE

 

DödavinkelvarnarenSom standard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version., varnar föraren om ett annat fordon befinner sig i döda vinkeln och om detta utgör en potentiell fara. Varningen ges av en indikatorlampa på sidospegeln på aktuell sida, när ett fordon (bil, lastbil, cykel) upptäcks. 

TRAILER MERGE ASSIST

 

Dödavinkelvarnaren kompletteras av ”Trailer Merge Assist"Som standard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version.. Denna nya funktion har en dödavinkelvarnare samtidigt som hänsyn tas till släpvagnsstorlek (inställning mellan 3 och 9 meter). Informationen visas på instrumentpanelen. 

 

REAR TRAFIC ALERT

 

Rear Traffic AlertSom standard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version. är en ny funktion i varningssystemet för döda vinkeln. Med denna innovation kan fordon som kommer från vänster eller höger upptäckas på 50 meters avstånd när backväxeln är ilagd. Informationen förmedlas via ett ljudmeddelande i hytten. 

TRAFIKSKYLTSAVLÄSARE

 

MultifunktionskameranSom standard eller inte tillgänglig beroende på version. känner igen hastighetsskyltar och informerar dig om hastighetsgränsen på instrumentpanelen. 

AVSTÅNDSVARNARE

AvståndsvarnarenSom standard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version. varnar föraren om att dennes fordon riskerar att krocka med framförvarande bil på vägen (kollisionsriskvarning). Denna bild- och ljudvarning aktiveras precis innan den aktiva säkerhetsbromsen utlöses. 

AKTIV SÄKERHETSBROMS

Den aktiva säkerhetsbromsen (automatisk nödbromsning) ingriper efter avståndsvarnaren om föraren inte bromsar tillräckligt snabbt. Den bidrar till att undvika kollisioner eller begränsa deras svårighetsgrad genom att minska bilens hastighet, utan att föraren behöver ingripa. Den aktiva säkerhetsbromsen fungerar om: 
 

 • Bilens hastighet är mellan 5 km/h och 140 km/h när ett rörligt fordon upptäcks.
 • Fordonshastigheten inte överstiger 80 km/h när ett stillastående fordon upptäcks.  

HILL DESCENT CONTROL

Med Hill Descent ControlSom standard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version. kan du manövrera din bil och dess kurs på ett säkert och lämpligt sätt i branta backar. Systemet är innovativt eftersom väldigt låga fordonshastigheter (3 km/h) kan upprätthållas, vilket ger kontroll och säkerhet. 

AVÅKNINGSVARNARE

AvåkningsvarnarenSom standard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version. upptäcker oavsiktliga överskridanden av körfältsmarkeringar med hjälp av en kamera som upptäcker heldragna eller brutna markeringar på marken. Kameran analyserar bilden och om förarens uppmärksamhet sviktar och hastigheten överstiger 60 km/h, utlöses en bildvarning om bilen kör ur kurs. 

SERVICES PROFESSIONNELS SPÉCIFIQUES À L’ÉLECTRIQUE

Afin d’accompagner ses clients dans la transition énergétique, la marque PEUGEOT lance une gamme de services sur la base de trois piliers :

Easy-Charge

ou comment vous faciliter l'accès aux différentes solutions de charge :

ou comment vous faciliter l'accès aux différentes solutions de charge :

 • une offre de solutions de charge à domicile ou au bureau, un diagnostic pour évaluer l’installation électrique à prévoir et la meilleure solution de charge ainsi que l’installation finale,
 • une offre de recharge publique via Free2Move, incluant un pass de charge permettant d’accéder à un réseau de plus de 150 000 bornes en Europe.
 

Easy-Move

ou comment vous assurer la mobilité en toutes circonstances :

 • Trip planner : outil de planification et d’organisation de longs déplacements via l’application Free2Move, 
 • Mobility Pass : mobilité étendue et garantie grâce à un forfait inclus dans le loyer de votre utilitaire qui permet d’avoir un véhicule en location à tout moment en fonction de ses besoins.

Easy-Care

ou comment vous faire découvrir votre e-Boxer afin de vous en faire profiter en toute tranquillité :

 • de nouveaux simulateurs et parcours digitaux pour aider à la découverte de l’électrique sur les sites internet de la marque PEUGEOT,
 • des contrats de maintenance et une assistance routière adaptés, qui pourront être inclus dans un seul financement afin de profiter en toute tranquillité de votre utilitaire.

VÄLJ UTIFRÅN DINA BEHOV

Peugeot Boxer erbjuder dig anpassningsbara lösningar för dina specifika behov. Flera olika versioner av transportbilen säkerställer att du får de funktioner som du behöver. 

Boxer flak och skåp byggs i samarbete med Autokaross i Floby som tillhandahåller flera professionella påbyggnationer genom smarta tekniska byggnadslösningar. Autokaross har en lång historia av påbyggnadstillverkning då man redan på 30-talet började bygga hytter och flak på dåtidens bussar och lastbilar.

 

BOXER FLAK

Via samarbetet med Autokaross kan Peugeot erbjuda högkvalitativa flakbyggnationer till konkurrenskraftiga priser. Både design och konstruktion är inriktade på lättbyggnationsteknik för att maximera lastförmågan på flaket. Dessutom kan flera smarta tillval göras som ytterligare bidrar till anpassning efter ändamål.

Bak- och sidolämmarna är fällbara och tillverkade av eloxerade aluminiumprofiler. Aluminiumkantprofilerna är snedställda för maximal avrinning.

BOXER VOLYMSKÅP

Tak, väggar och luckor är gjorda av lättviktsmaterial som förstärkts av termoplast. Detta material är både slit- och slagtålig men också återvinningsbart.

I skåpet sitter förankringsskenor monterade i sidoväggarna för att på bästa sätt kunna lastsäkra gods.

Det kvadratiska skåpet gör det lätt att lasta och ökar lastvolymen. Peugeot erbjuder flera storlekar på volymskåp med lastvolym mellan 16,7 m3 till 18,5 m3.

Bakgavellyften gör att man enkelt kan lasta tunga föremål utan att behöva lyfta upp det. Lyften medför också möjligheten att lasta in gods direkt med handtruck.

MYPEUGEOT®

Håll dig uppkopplad med din transportbil

Med appen MyPeugeot kan du när som helst och var som helstMed förbehåll för tillgång till mobilnät. få information om din transportbil.
 

 • Hålla koll på din transportbils status.
 • Enkel och smidig tillgång till assistans.
 • Hantera din transportbils underhåll och service.

VÉHICULES TRANSFORMÉS

ETT SORTIMENT, MÅNGA MÖJLIGHETER

Peugeot Boxer-serien tillhandahåller flera karossformer som passar alla användningsområden och yrken:

 • Transportbilar med enkel- eller dubbelhytter för varutransporter
 • Boxer chassi med enkel- eller dubbelhytt för påbyggnation av skåp eller flak

PRISLISTA

I pris- och produktfakta hittar du alla priser, utrustningsnivåer och tillval för Peugeot Boxer.