COVID19-information LÄS MER
/image/84/9/peugeot_traveller_header4.77849.jpg
/image/84/9/peugeot_traveller_header4.77849.jpg
PEUGEOT TRAVELLER BUSINESS

UPPKOPPLING

traveller

Underlätta dina resor med hjälp av den nya generationens 3D-navigering, som är uppkopplad och utrustad med röstigenkänningi. Navigeringssystemet omfattar uppkopplade tjänster och trafikinformation i realtid från TomTom Traffici.
7’’ pekskärmeni har även funktionen Mirror Screen, som gör det möjligt för dig att använda applikationer på din smarttelefon som är kompatibla med Apple CarPlayTM, MirrorLink® eller Android Auto*.

*Endast applikationer som är godkända för MirrorLink®, Apple CarPlayTM eller Android Auto fungerar när bilen står stilla eller under körning beroende på deras funktionalitet. Under körning är vissa funktioner i de berörda applikationerna inaktiverade. Vissa typer av innehåll som kan vara tillgängligt kostnadsfritt i din smarttelefon kräver en betalprenumeration för motsvarande applikation godkänd för MirrorLink®, Apple CarPlayTM eller Android Auto. Mirror Screen-funktionen styrs via MirrorLink®-teknologi när det gäller telefoner av typen Android, Blackberry och Windows Phone, kompatibla med MirrorLink®, av Apple CarPlayTM när det gäller iOs-telefoner, och av Android Auto när det gäller Android-telefoner, under förutsättning att du har ett telefonabonnemang som innefattar internetåtkomst via operatören. Nya smarttelefoner utrustas med dessa tekniker efter hand som de utvecklas. 

HEAD-UP-DISPLAY

/image/08/6/tete_haute_1920x1080.52086.jpg

Via head-up-displayeni på en infällbar panel, placerad inom förarens synfält, visas viktig körhjälpinformation som hastighet, råd för farthållare eller fartbegränsare m.m. Allt du behöver veta finns tillgängligt framför ögonen på dig för att göra resorna ännu säkrare.

NY OCH EFFEKTIV MODULPLATTFORM

/image/89/9/peugeot_traveller_gallery-15.77899.jpg

Den nya bottenplattan på PEUGEOT Traveller Business är anpassad efter modulplattformen EMP2i: den nya generationens plattform från PSA Peugeot Citroën, vilket erbjuder en hög nivå av komfort, kvalitet och effektivitet. Dra nytta av rekordlåg bränsleförbrukning inom segmenteti, anmärkningsvärd körkomfort och optimal bekvämlighet för dina passagerare.
Olika stötfångare anpassade för att tåla stötar möjliggör maximal komfort, även med 9 personer samt bagage ombord.