Hoppa till innehåll
Peugeot konceptbilar

 
 
VÅR VISION 

FRAMTIDEN BLIR BÄTTRE MED
 
ALLURE

Peugeot är dedikerat till eldriven innovation och banbrytande teknologi som banar väg för nästa generation.

 

 

 
 
VÅR VISION
FRAMTIDEN BLIR BÄTTRE MED ALLURE
Peugeot är dedikerat till eldriven innovation och banbrytande teknologi som banar väg för nästa generation.
 
PEUGEOT INCEPTION CONCEPT
Vi är övertygade om att framtiden blir bättre med allure. Och denna övertygelse genomsyrar alla aspekter av Peugeot Inception Concept. Med ett nytt rörelsebaserat kontrollsystem med Hypersquare som medelpunkt och en uppslukande loungeliknande kupé, introducerar Peugeot Inception Concept ett radikalt nytt designspråk. Denna konceptbil skapar nya resmöjligheter med skarpare linjer, instinktiv körglädje och formidabel elektrisk kraft. 
PEUGEOT E-LEGEND
E-Legend lever och andas innovation. Det är så mycket mer än en kompakt kupé ‒ det är en konceptbil som möter framtiden med energi, dynamik och med en uppslukande teknologi.
PEUGEOT INSTINCT CONCEPT
Föreställ dig en bil som är så fullständigt sömlöst integrerad med ditt digitala liv att den passar dig som handen i handsken. Den förbättrade körupplevelsen hos Peugeot Instinct Concept fungerar i symbios med dig och dina behov.
PEUGEOT BOXER 4X4 CONCEPT
Peugeot är dedikerade till att bryta ny mark ‒ teknologiskt såväl som geografiskt. Denna tuffa pionjär förenar det bästa av båda världar och blåser nytt liv i kategorin fritidsfordon.
 
 
DRIVEN 
BY INNOVATION

DRIVEN BY INNOVATION
 
Peugeot brinner för att förse kunderna med ledande spetsteknologi och göra den till en del av deras vardag. Peugeot i-Cockpit® förkroppsligar denna passion och är kärnan i alla Peugeots bilar, och tillhandahåller en uppslukande och intuitiv kontroll.