Hoppa till innehåll
Nu presenterar Peugeot nästa generation transportbilar

Nu presenterar Peugeot nästa generation transportbilar

 

Nu presenterar Peugeot sina nya transportbilar som ska lanseras under 2024. Tillgängliga i tre segment, med både förbränningsmotorer och eldrift, är bilmärkena redo att erbjuda det senaste på marknaden till svenska transportbilskunder.

 

Peugeots transportbilar erbjuds i alla tre storlekssegment. Ett brett utbud av drivlinor, både förbränningsmotorer och elmotorer, tillsammans med flera möjligheter att modifiera transportbilarna har gjort att många företag valt transportbilar från Peugeot.

 

– Under flera år har vi på Peugeot Sverige tillsammans med våra återförsäljare kunnat erbjuda Peugeots transportbilar. Nu är det dags att presentera nästa generation som vi ska lansera under nästa år och därmed erbjuda nya möjligheter för Sveriges företag, säger Patrik Hansson, Brand Manager LCV, på Peugeot Sverige.

 

 

Ett nytt utbud av transportbilar

 

I storleksordning över tre segment erbjuder Peugeot modellerna Partner, Expert och Boxer. Nu uppdateras samtliga modeller i nya utföranden anpassade för respektive bilmärke.

 

Nyheter inkluderar allt från mer modern design, mer digital utrustning anpassad för dagens behov och med motorer som möter kraven från olika branscher, från elektriskt med noll utsläpp, till bränslesnåla förbränningsmotorer.

 

– Våra transportbilar har varit väldigt konkurrenskraftiga på den svenska marknaden och nu med våra nya uppdaterade versioner kommer vi att stå redo med moderna modeller som möter behoven från dagens transportbilsförare. Och dessutom kan vi fortsätta erbjuda låga drift- och servicekostnader, oavsett om det gäller förbränningsmotorer eller eldrift, säger Patrik Hansson.

 

 

Nyheter

 

Samtliga nya modeller – Partner, Expert och Boxer – har uppdaterats med ny design enligt Peugeots DNA. Mitt på den nya fronten sitter det nya emblemet placerat och på sidorna nya strålkastare som präglas av Peugeots ikoniska tre klor.

 

Interiören har uppdaterats med ny infotainment och nya digitala uppkopplingsmöjligheter som erbjuder smidig uppkoppling av smartphone, navigation och mycket mer.

 

 

Lansering under 2024

 

Under våren 2024 kommer Peugeot att lansera sina nya transportbilar i Sverige, med ett brett utbud av drivlinor, hög anpassningsförmåga och låga drift- och servicekostnader.

 

– Vi ser fram emot att äntligen få uppdatera hela transportbilsportföljen för Peugeot. Vi arbetar just nu med att paketera produkterna för den svenska marknaden och med att ta fram konkurrenskraftiga erbjudanden för svenska företag som är redo att uppdatera sin transportbilsflotta med det absolut senaste och bästa på marknaden, avslutar Patrik Hansson, Brand Manager LCV, Peugeot Sverige.