Hoppa till innehåll
Nya Peugeot 408 är här

Nya Peugeot 408 är här – maxutrustad elegans som lyfter Peugeot mot nya höjder

Väldesignad och maxutrustad, med en toppkomfort som låter dig njuta av varje resa i en unik fastback-profil. Nya och efterlängtade Peugeot 408 är lanserad på den svenska marknaden, och lyfter Peugeot mot nya höjder i Sverige. 

Nu finns nya Peugeot 408 tillgänglig ute hos de svenska återförsäljarna i det maxutrustade GT-utförandet, med stolar i Alcantaraklädsel som är elektriskt justerbara, automatisk växellåda, motoriserad baklucka, avancerad förarassistans och mycket mer.

‒ Nya Peugeot 408 har varit mycket eftertraktad av våra kunder och det känns riktigt bra att vi nu kan erbjuda den i Sverige. Både till alla de som vill ha en bil med förbränningsmotor och alla de som är på jakt efter en plug-in hybrid, säger Philip Beermann, produktchef Peugeot Sverige, och fortsätter:

‒ Det här är en väldigt spännande modell som kommer fånga mycket uppmärksamhet ute på vägarna. Redan långt innan nya Peugeot 408 lanserades blev den hyllad för sin design och för sin originella stil – av goda skäl.

 

Väldesignad i varje detalj

Fronten på nya Peugeot 408 är robust med det nya Peugeot-emblemet och huggtands-inspirerande LED-strålkastare. På insidan är nya Peugeot 408 utrustad med den senaste generationen Peugeot i-Cockpit®, som erbjuder högkvalitativ ergonomi och teknik genom en kompakt ratt och en 3D-instrumentenhet med 10-tums digital display.

‒ Att nya Peugeot 408 är väldesignad i varje detalj är precis lika sant på utsidan som på insidan. Om jag ska ta några exempel så lanseras nya Peugeot 408 med uppvärmda säten med massagefunktion, Bluetooth-anslutning för två smartphones samtidigt och Peugeot i-Toggles-knappar som ger snabb tillgång till viktiga vardagsfunktioner, säger Philip Beermann, och fortsätter:

‒ Med andra ord reser du alltid tryggt, säkert och uppkopplat med nya Peugeot 408. Oavsett om du kör själv till ditt arbete eller om du är ute på en långresa med familjen.

 

En Peugeot som passar alla

Nya Peugeot 408 erbjuds från 419 900 kronor i versionen med en förbränningsmotor som kombinerar prestanda och effektivitet. Väljer du plug-in hybriden kan du köra upp till 63 kilometer på ren el.

Nya Peugeot 408 går att beställa hos din närmaste återförsäljare och du kan även anmäla intresse för modellen via Peugeot.se.

‒ Det här är en Peugeot som passar alla som är på jakt efter en riktigt snygg bil som sticker ut från mängden, men som också erbjuder tillgänglighet och komfort i världsklass, säger Philip Beermann, produktchef Peugeot Sverige.