Hoppa till innehåll
Peugeots elbilar är här

PEUGEOTS ELBILAR ÄR HÄR – MED LADDBOX OCH SERVICEAVTAL PÅ KÖPET

Peugeots elbilar finns nu att provköras ute hos återförsäljarna i Sverige. Produktchef Magnus Norrby berättar mer om varför vägen till en elbil är enkel med Peugeot och varför laddbox och serviceavtal alltid ingår vid köp av en elbil.

 

– Äntligen är våra elbilar ute hos våra återförsäljare. Det är bara att komma in och provköra. Det känns fantastiskt kul att kunna säga att våra elbilar inte längre är framtidens bilar utan att de faktiskt är här nu, säger Magnus Norrby, produktchef på Peugeot Sverige.

 

Årets Bil-vinnaren nya Peugeot e-208 och den större nya Peugeot e-2008 SUV är utrustade med varsin elmotor på 136 hk (100 kW). De har en räckvidd på upp till 340 km och kan snabbladda sina batterier till 80 % kapacitet på bara en halvtimme.

 

– En elbil från Peugeot minskar miljöpåverkan och ger dig en tyst och behaglig körupplevelse vilket givetvis också kan vara bra för ditt välmående, säger Magnus Norrby.

 

Peugeot erbjuder flera olika finansieringssätt – privatleasing, billån eller cash – så att vägen till en elbil blir så enkel som möjligt för dig.

 

– Det ska vara lätt för alla att skaffa sig en elbil. Och vi tycker också att det är en självklarhet att du får alla tillbehör som behövs. Därför ingår alltid laddbox, ett fördelaktigt serviceavtal och givetvis batteriet när du köper en elbil från Peugeot, säger Magnus Norrby.

 

Peugeots elbilar kan kopplas till appen MyPeugeot genom vilken man kan fjärrstyra flera funktioner. Det går till exempel att enkelt hålla koll på information om laddningstid, batterikapacitet och laddstationer genom sin smartphone.

 

– Handen på hjärtat, elbilar är väldigt nytt på bilmarknaden och det är förståeligt att många kan känna sig osäkra. Men våra räckvidder, laddtider och det stora nätverket av laddboxar i Sverige gör att det är väldigt smidigt att äga en elbil från Peugeot. Och att dessutom direkt få allt du behöver för att börja köra elektriskt, det tycker vi är ett måste, avslutar Magnus Norrby, produktchef på Peugeot Sverige.