COVID19-information LÄS MER

Peugeot tar plug-in hybriden till nya nivåer

Peugeot 3008 SUV Plug-In Hybrid

Nu ökar Peugeot valmöjligheterna ytterligare genom att erbjuda Sveriges billigaste privatleasing på fyrhjulsdriven plug-in hybrid – eller Thule-produkter på köpet värda 10 000 kr när du köper en SUV.

– Efterfrågan på våra plug-in hybrider har varit otrolig och framför allt har vår privatleasing varit en stor framgång. Många vill ha hybridversionen av Peugeot 3008 SUV, där vi faktiskt har Sveriges billigaste privatleasing på en fyrhjulsdriven plug-in hybrid, säger Magnus Norrby, produktchef för Peugeot Sverige.

Att privatleasa en plug-in hybrid hos Peugeot innebär att du får köra en ny bil i tre år för en fast månadskostnad, utan oro över restvärde och annat som kommer med att äga en bil. Peugeots plug-in hybrider sträcker sig från fyrhjulsdrivna Peugeot 3008 SUV, till halvkombin 508 och kombin 508 SW.

– Vi vet att vi har riktigt bra produkter som står sig väl på marknaden och det har varit ett stort intresse för våra plug-in hybrider från många olika typer av kunder. Många har aktiva livsstilar och därför erbjuder vi nu tillsammans med Thule en möjlighet för alla som vill förstärka sitt äventyr att få ännu mer på köpet, säger Magnus Norrby.

Köp Peugeot SUV – Thule-produkter på köpet

Peugeot har inlett ett samarbete med sport- och fritidsmärket Thule som tillverkar kvalitetsprodukter för bilar. Det innebär att alla som köper en SUV från Peugeot får Thules produkter på köpet till ett värde av 10 000 kr.

–  En ny takbox, cykelhållare eller varför inte en cykelvagn till ditt barn. Nu har du verkligen chansen att köra hem din nya Peugeot 3008 SUV Plug-In Hybrid med fantastiska produkter från Thule, utan att betala en spänn extra, säger Magnus Norrby.

Peugeots plug-in hybrider erbjuder effektiva motorer som ger låga utsläpp och förbrukningsnivåer. Med den senaste tekniken på marknaden och Peugeots egen förarmiljö i-Cockpit erbjuder Peugeot en helt ny dimension av körglädje för ökad äventyrskänsla.

– Vi vet att våra plug-in hybrider har kapaciteten och funktionaliteten som gemene man eftersträvar. Och nu när våra SUV:ar kommer med Thule-produkter på köpet tycker vi det är ett perfekt tillfälle för alla att slå till och börja sitt nya äventyr hos oss på Peugeot, avslutar Magnus Norrby, produktchef för Peugeot Sverige.