COVID19-information LÄS MER

Förhandsbokning av Nya Peugeot 308 SW

Nya Peugeot 308 SW är nu redo för lansering i Sverige. De första exemplaren av modellen, som är prydd med det nya Peugeot-emblemet, anländer nu till Sverige och de svenska Peugeot-återförsäljarna.

Därför vill vi nu erbjuda dig möjligheten att förhandsboka din Peugeot 308 SW och på så vis försäkra dig om snabb tillgång till din nya bil.

Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan så kommer du att bli kontaktad av en dedikerad Peugeot-säljare. Din förhandsbokning är inte bindande, utan fungerar endast som en kontaktväg till våra säljare.

LÄS MER OM NYA PEUGEOT 308 SW

*Obligatoriska uppgifter

Skicka förfrågan om förhandsbokning

I samband med att du registrerar dig för förhandsbokning lämnar du vissa personuppgifter däribland namn, adress, telefonnummer och e-postadress till K.W. Bruun Automotive AB (”Peugeot Sverige”). Peugeot Sverige kommer att behandla dessa uppgifter i syfte att hantera bokningen och kommer därmed för den vidare hanteringen av bokningen att överföra dessa till den återförsäljare du valt eller annars är mest lämplig. Den rättsliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter för detta ändamål är fullgörande av avtal med oss och/eller med våra återförsäljare, se vår personuppgiftspolicy.