COVID19-information LÄS MER
Peugeot 3008 SUV
Peugeot 3008 SUV

NYA PEUGEOT 3008

Från 274 900 kr *


140 g i

6.4 l i

Anmäl ditt intresse för nya Peugeot 3008

Nu är äntligen vår favorit och storsäljare nya Peugeot 3008 här i en helt ny version. Fyll i dina uppgifter nedan och anmäl ditt intresse, så får du förtur och möjlighet att vara bland de första ute på vägarna med det senaste från Peugeot.

Din anmälan är inte bindande utan skickas vidare till en av våra kunniga säljare som kommer att ta kontakt med dig för att slutföra beställningen och besvara dina frågor.

I samband med att du registrerar dig för förhandsbokning lämnar du vissa personuppgifter däribland namn, adress, telefonnummer och e-postadress till K.W. Bruun Autoimport AB (”Peugeot Sverige”). Peugeot Sverige kommer att behandla dessa uppgifter i syfte att hantera bokningen och kommer därmed för den vidare hanteringen av bokningen att överföra dessa till den återförsäljare du valt eller annars är mest lämplig. Den rättsliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter för detta ändamål är fullgörande av avtal med oss och/eller med våra återförsäljare, se vår personuppgiftspolicy.