COVID19-information LÄS MER

Connected Services

/image/61/5/peugeot-5008-0709styp-103.65304.643615.jpg

PEUGEOT erbjuder innovativ teknik och kreativa tjänster som gör livet enklare för dig. De förbättrar dagligen dina upplevelser på vägen i bilen och i din smartphone.

VAR SÄKER

PEUGEOTs uppkopplade tjänster är designade för att bidra till att du är säker och trygg på vägen, oavsett om de är lagrade i bilens utrustning eller tillgängliga genom en smartphone, surfplatta eller dator.
/image/61/4/peugeot-lifestyle-1505pc-1004.643614.jpg

PEUGEOT CONNECT SOS & ASSISTANS

När inte en sekund är att förlora kan du förlita dig på PEUGEOT Connect SOS. PEUGEOT har den ledande tjänsten för nödsamtal i Europa och tack vare att ditt samtal kan geolokaliseras får du snabb vägassistans vid motorhaveri eller olycka.

Peugeot_Connected

VARNING FÖR FAROZONER

För att öka din säkerhet ombord ytterligare och säkerställa en lugnare körning erbjuder PEUGEOT dig varning för farozoner.
/image/86/7/peugeot-lifestyle-1505pc-nik4533.14867.jpg

BLUETOOTH®

Med Bluetooth® använder du din telefon på säkert sätt. Från skärmen i bilen kan du ringa, ta emot samtal och lyssna på musik från din telefon.

SPARA TID OCH PENGAR

Med PEUGEOTs onlinetjänster sparar du tid och optimerar din ekonomi, både på vägen och när du underhåller din bil.

/image/61/8/mypeugeot-app-video-preview-v2.643618.jpg

APPEN MYPEUGEOT

Med den kostnadsfria appen från PEUGEOT är du uppkopplad med bilen och alltid uppdaterad, guidad och assisterad.  

/image/61/7/peugeot-3008-2016-226-fr.643617.jpg

3D CONNECTED NAVIGATION

Upptäck nya sätt att hantera din PEUGEOT. Din körning får nya dimensioner tack vare navigationssystemets kartor i 3D, röstigenkänning och uppkopplade tjänster i realtid.

Peugeot 2008

UPPDATERINGAR AV NAVIGATIONSSYSTEMET

Kartuppgifterna i ditt navigationssystem måste vara uppdaterade för att kunna fungera optimalt. Därför erbjuder Peugeot regelbundna uppdateringar av kartorna.

NJUT AV LIVET

PEUGEOTs uppkopplade tjänster gör att du fullt ut kan njuta av din körning. Apparna från MyPeugeot ger en ny chans att njuta av livet varje gång du stannar till. Och med multimedia-apparna kommer körningen att flyga förbi.
/image/62/2/peugeot-208-2019-346-fr.643622.jpg

E-FJÄRRSTYRNING

Genom appen MyPeugeot kan du styra laddningen av din bil och få den temperatur i kupén som du vill ha innan resan börjar.

Peugeot Connected Services

MIRROR SCREEN

Med tekniken Mirror Screen kan appar och olika kompatibla funktioner i din smartphone användas på din PEUGEOTs pekskärm. Nu kan du fortsätta att hålla ögonen på vägen.

  

Frågor om Connected Services

Om du har frågor om MyPeugeot eller Connected Services, kan du se om du hittar svar på din fråga bland våra frågor och svar

Om du inte hittar svaret här, skicka nedan uppgifter till connectedservices@kwbruun.se för att få så bra svar och hjälp som möjligt. Förväntad svarstid inom 48 timmar (med undantag helger och helgdagar).

  • Registreringsnummer.
  • Skärmdump på startsidan i appen.
  • Vilken telefon som brukas/parkopplas.
  • Beskrivning av felet.

Upptäck PEUGEOT's Services Store

/image/61/9/header-peugeot-pro-et-vous.643619.jpg