COVID19-information LÄS MER

E-fjärrstyrning

/image/03/6/image-e-control-remote.603847.18.640036.jpg

Kontrollera laddningen och få den temperatur
som du vill ha i förväg genom MyPeugeot-appen.

/image/03/2/home.640032.png
HÅLL DIG UPPDATERAD OM DIN ELEKTRISKA RÄCKVIDD

Ta reda på din elbils återstående räckvidd via MyPeugeot-appen. Du kan också kontrollera att ditt fordon är ordentligt anslutet och ta reda på om du har en snabb eller standardladdning eller använder ikonen i det övre vänstra hörnet.
HANTERA DIN LADDNING PÅ DISTANS

När din elbil är ansluten till laddstationen kan du styra laddningsprocessen från din smartphone. Du kan börja ladda ditt fordon eller schemalägga när du vill att det ska laddas, så att du kan ladda när det passar dig bäst. Du kan också övervaka hastigheten som ditt fordon laddas med och även den återstående laddningstiden. Om ditt fordon slutar ladda oväntat kommer MyPeugeot-appen att meddela dig. Den kommer också att meddela dig när ditt fordon är fulladdat.

/image/03/3/charge.640033.png

/image/03/4/clim.640034.pngFÖRINSTÄLL DIN TEMPERATUR I BILEN

Njut av optimal komfort och en perfekt temperatur så fort du sätter dig i bilen. Använd din MyPeugeot-app för att förvärma eller förkyla kupén på din PEUGEOT, oavsett om den är ansluten eller inte. Om ditt elfordon är anslutet påverkar det inte batteriets laddningsnivå. Tjänsten e-fjärrstyrning innebär att du kan planera din temperatur i förväg och schemalägga uppvärmning eller kylning, så att du kan njuta av din PEUGEOT oavsett väder.

 

/image/03/5/mypeugeot-icon-app.640035.png

Tjänsten e-Remote kommer endast att finnas tillgänglig via MyPeugeot-appen.
Läs mer >