Hoppa till innehåll
Peugeot 10+

Peugeot 10+

Peugeot 10+

1.298 kr

En trogen bil som nått en ålder på 10 år eller äldre förtjänar att bli underhållen och servad precis som om den vore ny. Inte bara ökar detta livslängden på din bil, det förebygger också framtida reparationsbehov. Därför erbjuder vi Peugeot 10+ där våra erfarna Peugeottekniker utför den viktiga oljeservicen och gör en grundlig genomgång av viktiga kontrollpunkter. Givetvis kan du lita på att vi enbart använder godkända högkvalitativa oljor och Peugeot originalreservdelar, Mopar, tillverkade och godkända för just din bil.

 


Detta ingår alltid i Peugeot 10+

  • Oljeservice
  • Peugeot originaldelar, Mopar
  • Auktoriserad stämpel i serviceboken

 

 

Välj till Peugeot Assistans+

I samband med att du servar din bil hos oss har du möjlighet att teckna Peugeot Assistans+ till ett mycket förmånligt pris. Peugeot Assistans+ är ett utökat assistansprogram som även omfattar motorstopp på grund av tekniskt eller mekaniskt fel, brist på drivmedel, punktering, urladdat batteri, inlåsning-/förlust av- eller avbrutna bilnycklar, samt trafikolycka eller annan yttre olyckshändelse. Om du får ett driftstopp är hjälpen aldrig långt borta. Dygnet runt och året om ger Peugeot Assistans+ dig omedelbar och kostnadsfri assistans. Om driftstoppet inte skulle gå att åtgärda på plats, bärgas bilen till närmaste auktoriserade Peugeotverkstad. Skulle verkstaden inte reparera bilen inom 2 timmar, hjälper Peugeot Assistans+ dig med en kostnadsfri hyrbil så att du kan fortsätta din färd. Du kan även få hjälp med hemtransport via taxi, tåg eller flyg, alternativt övernattning på hotell i det fall driftstoppet skulle vara längre än 12 timmar.

 

Peugeot Assistans+ är experter på att bedöma vilken hjälp som passar situationen bäst, tala gärna med din Peugeotåterförsäljare-/verkstad för mer information.

 

Kontakta Peugeot Assistans+ på: 020-89 89 73 för assistans i Sverige, befinner du dig i övriga Europa ringer du +46 771 106 605.

 

För tecknande av Peugeot 10+ eller Assistans+, vänligen vänd dig till din återförsäljare.