Hoppa till innehåll
Vindruta

DIN PEUGEOTS VIKTIGA VINDRUTA

Laga eller byt ut din vindruta

Har din Peugeot drabbats av ett olyckligt stenskott eller en spricka? Då ska du välja en auktoriserad Peugeotverkstad – som lagar eller byter din vindruta. Du behöver inte tänka på något pappersarbete med försäkringsbolaget, Peugotverkstaden löser det åt dig.


När du besöker din Peugeotverkstad tar vi hand om hela din bil. Våra certifierade tekniker hjälper dig med allt som rör din vindruta – alltid med originaldelar, den senaste tekniken och med full kunskap om just din bil. På så vis vet du redan på förhand att jobbet alltid utförs på rätt sätt och med helt rätt verktyg.

Alltid i trygga händer

Om din vindruta skulle behöva bytas ut kan du vara säker på att den ersätts med en originaldel och att sensorer och radar kalibreras helt enligt Peugeots riktlinjer.


När arbetet väl är färdigt är du i fortsatt trygga händer. Din Peugeotverkstad kontaktar ditt försäkringsbolag och ser till att försäkringsärendet hanteras på rätt sätt. Du behöver själv bara stå för självrisken, så hanterar vi pappersarbetet åt dig.

För Peugeot tar hand om hela din bil. 

Vindrutan skyddar och hjälper dig i trafiken
Din Peugeots vindruta är så mycket mer än bara ett glas. I dag har Peugeots bilar avancerad teknik i vindrutan som samverkar med förarhjälpmedel och säkerhetssystem för att optimera och trygga din körning, som exempelvis sensorer som känner av om det börjar regna. Din Peugeots vindruta har också en viktig funktion för bilens bärande konstruktion och givetvis för sikt och uppsyn över vägen och din omgivning.

Om du får en skada på din vindruta är det viktigt att du kommer in till din närmaste Peugeotverkstad så att vi kan hjälpa dig att laga eller byta den för din fortsatta komfort och säkerhet.