Hoppa till innehåll
Vindruta

DIN PEUGEOTS VIKTIGA VINDRUTA

Make a pitstop – vi fixar resten

Har din Peugeot fått ett olyckligt stenskott eller en spricka? Då ska du välja en auktoriserad Peugeot-verkstad - så lagar eller byter vi din vindruta. Och hanterar pappersarbetet tillsammans med ditt försäkringsbolag.   

 

När du besöker din Peugeot-auktoriserade verkstad vet du att vi alltid är med dig hela vägen. Det är alltid Peugeot-certifierade tekniker som tar hand om din vindruta - med originaldelar, den senaste tekniken och full kunskap om just din bil. På så vis vet du alltid med säkerhet att jobbet utförs på rätt vis och med rätt verktyg. Behöver vindrutan bytas ut kan du dessutom vara säker på att den ersätts med en originaldel, Mopar, från Peugeot - och att sensorer och radar kalibreras helt enligt Peugeots riktlinjer. När arbetet sedan är klart är du i fortsatt trygga händer. Vår Peugeot-verkstad kontaktar ditt försäkringsbolag och ser till att försäkringsärendet hanteras på rätt vis. Du står bara för självrisken, så hanterar vi pappersarbetet. För vi är med dig hela vägen.

Vindrutan skyddar och hjälper dig i trafiken
Din Peugeots vindruta är så mycket mer än bara ett glas. I dag har Peugeots bilar avancerad teknik i vindrutan som samverkar med förarhjälpmedel och säkerhetssystem för att optimera och trygga din körning, som exempelvis sensorer som känner av om det börjar regna. Din Peugeots vindruta har också en viktig funktion för bilens bärande konstruktion och givetvis för sikt och uppsyn över vägen och din omgivning.

Om du får en skada på din vindruta är det viktigt att du kommer in till din närmaste Peugeotverkstad så att vi kan hjälpa dig att laga eller byta den för din fortsatta komfort och säkerhet.