COVID19-information LÄS MER

Din Peugeots viktiga vindruta

Låt Peugeot ta hand om din vindruta

Ett stenskott i vindrutan är olyckligt och kan i värsta fall växa till en större spricka som försämrar sikten under körning. En snabb och smidig reparation är i sådana fall nödvändig. Känn dig trygg med att du då får bästa möjliga hjälp från Peugeot och våra specialister när du besöker en auktoriserad Peugeotverkstad.

Om din vindruta behöver bytas gör vi självklart det snabbt och smidigt med kvalitetssäkrade originaldelar från Peugeot. Vi säkerställer att all teknik i vindrutan fortsätter att fungera optimalt även framöver – givetvis får du alltid bra priser på service och reparationer.

Glöm inte heller att med jämna mellanrum byta torkarblad så att de inte slits ut och tappar effekt, eller orsakar repor och skador på rutan. Med en skadefri och ren vindruta blir din körning tryggare och säkrare.

Vindrutan skyddar och hjälper dig i trafiken

Din Peugeots vindruta är så mycket mer än bara ett glas. I dag har Peugeots bilar avancerad teknik i vindrutan som samverkar med förarhjälpmedel och säkerhetssystem för att optimera och trygga din körning, som exempelvis sensorer som känner av om det börjar regna. Din Peugeots vindruta har också en viktig funktion för bilens bärande konstruktion och givetvis för sikt och uppsyn över vägen och din omgivning.

Om du får en skada på din vindruta är det viktigt att du kommer in till din närmaste Peugeotverkstad så att vi kan hjälpa dig att laga eller byta den för din fortsatta komfort och säkerhet.