COVID19-information LÄS MER

Nya Peugeot e-Partner är den 100 % elektriska transportbilen som är perfekt för hantverkare och för dig som behöver en bra transportbil i ditt yrke. Här kan du beställa vår nya transportbil och få förtur till de 500 första produktionsplatserna samt förtursrabatt på 10.000 kr. Med Peugeot är det enkelt att börja köra elektiskt.

Fyll i dina uppgifter nedan. Din order är inte bindande utan du kommer att bli kontaktad senare angående transportbilen nya Peugeot e-Partner – allt för att göra ditt bilval och din övergång till 100 % elektriskt så enkelt, smidigt och tryggt som möjligt.

Läs mer om nya Peugeot e-Partner


*Obligatoriska uppgifter.Välj din nya Peugeot e-Partner

I samband med att du registrerar dig för förhandsbokning lämnar du vissa personuppgifter däribland namn, adress, telefonnummer och e-postadress till K.W. Bruun Automotive AB (”Peugeot Sverige”). Peugeot Sverige kommer att behandla dessa uppgifter i syfte att hantera bokningen och kommer därmed för den vidare hanteringen av bokningen att överföra dessa till den återförsäljare du valt eller annars är mest lämplig. Den rättsliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter för detta ändamål är fullgörande av avtal med oss och/eller med våra återförsäljare, se vår personuppgiftspolicy.