COVID19-information LÄS MER
Peugeot Partner
Peugeot Partner

Peugeot Partner

Peugeot Partner

PEUGEOT Partner har i över 20 år klarat de tuffa kraven från professionella användare tack vare en kvalitet som är en referens på marknaden, och PEUGEOT Partner med PEUGEOT i-Cockpit® kan nu erbjuda en körglädje och komfort som är helt ny i segmentet.

NY DESIGN I ROBUST OCH PERSONLIG STIL

PEUGEOT Partner har en ny balans i proportionerna, vilket ger den en exklusiv framtoning som en liten, smidig och kompakt skåpbil. En kraftfull front med kort motorhuv, en ny vertikal utformning av kylargrillen, en framskjuten vindruta och märkets nya ljussignatur. Den höga midjelinjen med kortare överhäng fram och bak ger PEUGEOT Partner ett mycket kraftfullt uttryck.

PEUGEOT PARTNER - ETT KOMPLETT MODELLPROGRAM

För att tillgodose alla förväntningar och önskemål finns PEUGEOT Partner att få i följande utföranden:

 • Två längder: L1ioch L2i.
 • Med lastkapacitet på 470 kg eller 830 kgi.
 • Som manuell eller automat.
 • 4X4 version för proffs med fokus på framkomlighet.
 • PRO+ version, fullutrustad transportbil som inkluderar utrustning som underlättar ett proffs vardag.
 • PRO version för att tillgodose de viktigaste behoven.
 • Instegsversionen InBusiness.

PEUGEOT PARTNER PRO+

/image/88/3/k9-vu-3-4-avd-l1-asphalt-fond-studio.447883.jpg

PEUGEOT PARTNER 4x4

/image/88/5/l2-3-4-avd-grip-fond-studio.447885.jpg

PEUGEOT PARTNER PRO+

FÖR DEN SOM KÖR MÅNGA MIL PÅ VÄGEN

/image/88/3/k9-vu-3-4-avd-l1-asphalt-fond-studio.447883.jpg
/image/88/4/l1-3-4-ard-asphalt-fond-studio.447884.jpg

TYST, BEKVÄM OCH SÄKER

För den som tillbringar många timmar vid ratten finns nya PEUGEOT Partner i version PRO+ med en mängd praktisk och anpassad utrustning som standard:

 • Förbättrad ljuddämpning för optimal ljudkomfort så att du exempelvis kan tala i telefonen under de bästa förhållanden
 • Komfortsäten
 • Lastkapacitet upp till 830 kgi.
 • Automatisk luftkonditionering
 • Många praktiska och genomtänkta förvaringsfack i kupén, med plats för allt du behöver i jobbet

PEUGEOT PARTNER 4x4

FÖR DEN SOM INTE BARA KÖR PÅ ASFALTERADE VÄGAR

/image/88/5/l2-3-4-avd-grip-fond-studio.447885.jpg
/image/88/7/l2-3-4-arriere-grip-fond-studio.447887.jpg

HÅLLBAR, ROBUST OCH LÄMPLIG FÖR TERRÄNGKÖRNING

För den som varje dag måste lämna de vanliga vägarna och ge sig ut i annan terräng finns nya PEUGEOT Partner med fyrhjulsdrift och en mängd praktisk och anpassad utrustning som standard:

 • Förhöjd markfrigång: markfrigång som anpassats till användningen på byggarbetsplatser, i kombination med bättre drivkraft tack vare fyrhjulsdriften samt en skyddsplåt under motorn
 • Med 4X4-systemet kan man välja mellan två olika funktionslägen, vilket gör att du kan stänga av fyrhjulsdriften när den inte är nödvändig. Då blir transportbilen istället tvåhjulsdriven, vilket bland annat sänker bränsleförbrukningen. På så vis minskar du bränslekostnaderna, minskar däckslitage och gynnar samtidigt miljön.
 • MultiFlex-soffa som innebär att man antingen kan ta med tre personer i bilen eller öka lastlängden eller lastvolymen.
 • Lastvikt på upp till 700 kgi.
 • Plastklätt lastgolv.
 • Bättre belysning i lastutrymmet.
 • Många praktiska och genomtänkta förvaringsutrymmen i kupén, med plats för allt du behöver i jobbet

Denna standardutrustning kan förstås kompletteras med andra tillval precis som på alla andra modeller i programmet.

PEUGEOT i-Cockpit®

ETT NYTT SÄTT ATT JOBBA PÅ

Som standard finns instrumentpanelen PEUGEOT i-Cockpit® som hämtat inspiration från märkets SUV:ar. En modern design med kompakt ratt, head up-display som ger god manövreringsförmåga och verklig körglädje tack vare förarplatsens enastående ergonomi – helt nytt i transportbilssegmentet.

I PEUGEOT Partner kan du njuta av en fantastisk och praktisk komfort som gör bilen till ett andra kontor. Tack vare den effektiva ljuddämpningen kan du ostört ringa samtal i en ljudisolerad miljö, och du kan ladda telefonen trådlöst med hjälp av induktioni. Med MultiFlex-soffan får det plats upp till tre personer i bilen. Om ryggstödet fälls ned kan du utnyttja den extra lastlängden och om det fälls upp får du extra lastvolym. Det finns en riktbar skrivplattai där du kan placera datorn och samtidigt passa på att ladda den i 230 Volts-uttageti.

UPPKOPPLINGSMÖJLIGHETER

SMARTA OCH GENOMTÄNKTA LÖSNINGAR FÖR PROFFSEN

/image/90/0/k9-vu-detail-ecran.447900.jpg

Körningen blir enklare tack vare de senaste körhjälpsfunktionerna som uppkopplad 3D-navigation med röststyrning. Som en ytterligare bekvämlighet kan du ansluta din smartphone till pekskärmen med hjälp av Mirror Screeni och samtidigt ladda den trådlöst.

SURROUND REAR VISION

KÖR INTE I BLINDO

/image/89/5/peugeot-par-2018-014-fr-wip.447895.jpg

Med Peugeot Partner kan du få systemet Surround Rear Visioni.
Detta system underlättar körningen eftersom du får bättre koll över omgivningen, även om du inte har glasrutor som ger full sikt omkring bilen.

Omgivningen närmast bilen visas på en skärmi med hjälp av två kamerori. Du ser omgivningen även om bilen har plåtsidor eller en hel mellanvägg.

Det här systemet har tre underfunktioner:

 • Vy över omgivningen på passagerarsidan och bättre sikt i den döda vinkeln.
 • Sikt på långt håll bakåt, ersätter den inre backspegelni.
 • Backkamera som visar området närmast bakom bilen och underlättar genom att visa bilens bredd med utfällda sidospeglar, Avstånden som visas är 30 cm, 1 m och 2 m från stötfångarna, bilens vändradie beroende på rattens position och öppningsradien för bakdörrarnai.

Med funktionen Surround Rear Vision behöver du inte längre välja mellan att få bättre säkerhet med bättre sikt eller säker förvaring av lasten, som ju ibland är värd mycket mer än själva bileni. Nu kan du lugnt välja ett lastutrymme med hela plåtväggari i stället för sidorutor i skjutdörr och glasade bakdörrar.

ETT VÄL BEPRÖVAT FORDON

EN BIL SOM VINNER I LÄNGDEN

I version L1i:

 • Lastlängd på 1 817 mm och lastvolym på 3,30 m3,
 • Med MultiFlex-soffai total lastlängd på upp till 3 090 mm och lastvolym på upp till 3,80 m3.

I version L2i:

 • Lastlängd på 2167 mm och lastvolym på 3,90 m3,
 • Med MultiFlex-soffai total lastlängd på upp till 3 440 mm och lastvolym på upp till 4,40 m3.

Lastvikten är mellan 470 och 830 kg och lastutrymmet har plats för upp till två europallar även i version L1. Förenkla i- och urlastningen med förstärkt belysning och tio lastöglori.

EN ROBUST BIL SOM FÖR TRADITIONERNA VIDARE

EN NY PLATTFORM FÖR PEUGEOT PARTNER

/image/89/7/brk9vpbleu.447897.png

PEUGEOT Partner har i över 20 år klarat de tuffa kraven från professionella användare tack vare en kvalitet som är en referens på marknaden. Bilen har nu fått en ny plattform som ger intensiv körglädje och en dynamisk väghållning.
PEUGEOT Partner finns i en version L2 med en välbalanserad och personlig stil, där axelavståndet har ökats för att ge större lastvolym utan att det påverkar manövrering och smidighet.

Det bästa av två världar:

 • Tack vare de goda egenskaperna i den främre delen av plattformen EMP2 (samma plattfform som Peugeots SUV:ar byggs på)i har PEUGEOT Partner fått ta del av den komfort, väghållning, vändradie och de körhjälpsfunktioner som en SUV från PEUGEOT också är utrustad med.

Baktill har PEUGEOT Partner en optimerad plattform av den tidigare generationen, som innebär att lastvikten kan ökas till 830 kg och bredden på sidoskjutdörren har ökat för att man enklare ska komma åt lastutrymmet. Bakdörrarna med de dolda gångjärnen bak finns kvar och allt detta ger sammantaget optimal säkerhet och tillförlitlighet.

MOTORER OCH AUTOMATLÅDA EAT8

/image/90/3/peugeot-par-2018-016-fr.447903.jpg

Automatisk växellåda

/image/89/9/peugeot-308-2017-055-fr.447899.jpg

Automatlåda med 8 växlar

PEUGEOT Partner har motorer av senaste generationen och med plattformen EMP2, kombinationen ger effektiva motorer med låg bränsleförbrukning och lågt CO2-utsläpp. Den 8-stegade automatlådan (EAT8) kombinerar dessutom hög körkomfort med bränsleeffektivitet.

BILDER