COVID19-information LÄS MER

Beställ nya Peugeot e-Expert

Nu är det dags att gå över till en 100 % eldriven transportbil med klassledande räckvidd och lastkapacitet. Fyll i dina uppgifter nedan och anmäl ditt intresse för nya Peugeot e-Expert, så får du förtur och möjlighet att vara bland de första ute på vägarna med vår eldrivna transportbil.

Din anmälan är inte bindande utan skickas vidare till din valda återförsäljare som sedan kommer att ta kontakt med dig för att slutföra beställningen och besvara dina frågor.

Läs mer om nya Peugeot e-Expert

*Obligatoriska uppgifter.Välj din nya Peugeot e-Expert

I samband med att du registrerar dig för förhandsbokning lämnar du vissa personuppgifter däribland namn, adress, telefonnummer och e-postadress till K.W. Bruun Automotive AB (”Peugeot Sverige”). Peugeot Sverige kommer att behandla dessa uppgifter i syfte att hantera bokningen och kommer därmed för den vidare hanteringen av bokningen att överföra dessa till den återförsäljare du valt eller annars är mest lämplig. Den rättsliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter för detta ändamål är fullgörande av avtal med oss och/eller med våra återförsäljare, se vår personuppgiftspolicy.