Hoppa till innehåll
208
Peugeot 208

Från 269.900 kr

eller privatleasing från 2.799 kr/månPeugeot e-208, 100 % elektrisk
Från 469.900 kr

PEUGEOT 208 & e-208

VÄLJ MELLAN FLERA BENSIN- OCH ELMOTORER.
Peugeot 208 erbjuder en distinkt, ungdomlig och sportig form och en ny generation av den digitala förarmiljön Peugeot i-Cockpit® 3D. Upptäck Peugeots Power of choiceVälj mellan bensin- eller elmotorer och utnyttja dedikerade supporttjänster.: Peugeot 208 erbjuds med bensinmotor eller som 100 % elektrisk.
ERBJUDANDEN
AKTUELLA ERBJUDANDEN

PEUGEOT e-208

PEUGEOT ELBILAR – NU MED 24 MÅNADERS PRIVATLEASING 
Privatleasing från 4.299 kr/mån

OEMOTSTÅNDLIG DESIGN

Peugeot 208 har en sportig silhuett och lockar med distinkta, kraftfulla linjer som förstärker den moderna designen. Peugeot e-208 förkroppsligar Peugeots design-DNA och erbjuder teknik i framkant. 

 

SPORTIG OCH ATTRAKTIV

Peugeot 208 har en stark personlighet som är märkbar redan vid första anblicken. Den låga silhuetten med den långa motorhuven och attraktiva linjerna avslöjar en sportig sida. Med klara och originella karossfärger drar Peugeot 208 blickarna till sig. Den starka personligheten präglas också av taket i nyansen Black Diamond(i) Som standard eller inte tillgängligt beroende på version., blanksvarta hjulhus och fönsterlister(i) Som standard eller inte tillgängligt beroende på version. , och diamantslipade fälgar med infällningar(i) Som standard eller inte tillgängligt beroende på version. .

DISTINKT OCH MODERN

Den uttrycksfulla fronten på Peugeot 208 har en stor kromad kylargrillSom standard eller inte tillgängligt beroende på version. med en modern och livfull stil, LED- strålkastare med tre lejonklor och varselljus i LEDSom standard, tillval eller inte tillgängligt beroende på version. som lyser hela tiden.

FRONTEN

Den uttrycksfulla fronten på Peugeot 208 har en stor kromad kylargrillSom standard eller inte tillgängligt beroende på version. med en modern och livfull stil, LED-strålkastare med tre lejonklor och varselljus i LEDSom standard, tillval eller inte tillgängligt beroende på version. som lyser hela tiden.

VÄLFORMAD OCH UTTRYCKSFULL DESIGN

Det dynamiska bakre partiet på Peugeot 208 har två olika spoilersSom standard eller inte tillgängligt beroende på version., en som styr bränsleförbrukningen och en som förbättrar prestandan på vägen. Avgasröret finns också i krom för en ännu sportigare stil(i) Som standard eller inte tillgängligt beroende på version..

PANORAMAGLASTAK

Erbjud dina passagerare ett nytt perspektiv när du kör med panoramaglastaketSom standard eller inte tillgängligt beroende på version.. Det sträcker sig över hela baksätet, lyser upp i bilen och ger en panoramavy över himlen.

KLÄDSEL

Bekväma, djupa och ställbara framsäten i material av hög kvalitet och stickningar på klädseln skapar ett lugn och låter dig slappna av.

DISTINKT STIL

Exteriört pryds Peugeot e-208 av distinkta partier, som dess dikroiska "e"-monogram och lejon, kylargrillen i samma färg som karossen, de blanksvarta hjulhusen och 17" fasettslipade aluminiumfälgar med infällningarSom standard eller inte tillgängligt beroende på version. som förbättrar aerodynamiken.

NÄSTA GENERATIONS TEKNIK

Upptäck den senaste generationens Peugeot i-Cockpit® 3DSom standard eller inte tillgängligt beroende på version.. Upplev smidig och intuitiv körning med en kompakt ratt som har integrerade reglageSom standard eller inte tillgängligt beroende på version., programmerbar digital 3D-displaySom standard eller inte tillgängligt beroende på version., stor 10-tums högupplöst pekskärmSom standard eller inte tillgängligt beroende på version. och sju Toggle switches”Reglage av flygplanstyp.. Anpassa interiören efter dina behov med ett färgpaket med 8 färger som ger ett ultramodernt utseende.

 

DIGITAL INSTRUMENTPANEL

Den digitala instrumentpanelenSom standard eller inte tillgängligt beroende på version. är utrustad med en futuristisk holografisk skärm i 3D som är placerad precis i ögonhöjd. Information om bilen och körningen visas läsbart på två nivåer beroende på hur viktig eller hur akut informationen är (säkerhet, körassistent, navigation). Ställ in displayen att visa aktuell körinformation samtidigt som den integrerade tjänsten TomTom® TrafficMed TomTom-tjänster kan du se all information i realtid som du behöver för din körning: trafik i realtid, bensinstationer, parkeringar, väder, lokala sökningar och farozoner (beroende på lokal lagstiftning). Abonnemang för dessa tjänster ingår i 3 år och kan sedan förlängas eller förnyas online (avgifter tillämpas)., visar trafikinformation i realtid.

DIGITAL INSTRUMENTPANEL I 3D

Information om körningen kan enkelt nås från den digitala 3D-instrumentpanelen och visas som ett hologram eller på pekskärmen, så att du kan koncentrera dig på körningen:

NYA PRAKTISKA FUNKTIONER

Vid förarplatsen finner du ett nytt och smart förvaringsfack med inbyggd induktionsladdareTrådlös laddning enligt Qi 1.1-standard finns som tillval eller inte tillgängligt beroende på version. för din smartphoneBaserat på kompatibla smartphones.. I kupén ryms även ett flertal USB-uttagUpp till 4 uttag beroende på version. för passagerarnas bärbara enheter.

 

POWER OF CHOICE
FRIHET ATT VÄLJA

Välj den motor som passar dig:

TJÄNSTER SOM FÖRENKLAR DITT ELEKTRISKA LIV
Res tryggt och säkert med den kostnadsfria appen MyPeugeot, där du på distans kan hantera laddning av eller förinställa temperaturen i din Peugeot e-208. MyPeugeot ger även tillgång till ett snabbt och smidigt gränssnitt för assistans, underhåll och service samt bilens status. 
TEKNIK

PEUGEOT DRIVE ASSIST

Peugeot Drive AssistSom standard, tillval eller inte tillgängligt beroende på version. guidar dig genom halvt självständig körning:

  • Övervakning av färdvägen med val av position på körbanan
  • Avläsning av skyltar
  • Adaptiv farthållare och säkerhetsavstånd

AKTIV SÄKERHETSBROMS

Om systemet upptäcker en potentiell kollision med bilen framför eller med en fotgängare i vägen för bilen, bromsar systemetSom standard, tillval eller inte tillgängligt beroende på version. automatiskt för att undvika en krock. Detta system kan aktiveras i upp till 85 km/h.

PARK ASSIST

Parkeringsassistans vid fickparkering eller vinkelrät pakering. Föraren behöver endast gasa och bromsa. Systemet sköter automatiskt styrningen och gör det även lättare att köra ut från en parkeringsplats. 

DÖDAVINKELVARNARE

Mellan 65–140 km/h varnar systemetSom tillval. föraren att fordon upptäckts i döda vinkeln. Varningen ges i form av en lampa som tänds i ytterbackspegeln på den aktuella sidan.

OPTIMERA DIN RÄCKVIDD

Välj mellan olika körlägen för att underlätta körningen:

  • Eco: Optimerar batteriets livslängd.
  • Normal: Det bästa för körning i vardagen och ger maximal komfort.
  • Sport: Fokuserar på prestanda och känsla. Med kraft och maximalt vridmoment kan bilen gå från 0 till 100 km/h på bara 8,1 sekunder.

BROMSLÄGEN

Körningen blir smidigare med de två bromslägena (motorbroms) som minskar användningen av bromspedalen och laddar batteriet när du saktar in. 

Det finns två bromslägen:

  • Måttligt, för en känsla som liknar den i en bil med förbränningsmotor.
  • Utökat, för inbromsning som styrs av gaspedalen.

HÖGPRESTERANDE BATTERI

Den nya elektrifierade modulära plattformen e-CMP utvecklades för att införliva ett högspänningsbatteri med stor kapacitet på 50 kWh, samtidigt som utrymmet i kupén och bagagerummet bevarades.

BatterietBatteriets räckvidd är upp till 362 km (WLTP): Preliminära siffror, endast för information. Föremål för godkännande. CO2-utsläpp: 0 g/km. har en garanti på 8 år, 160 000 km för 70 % av laddningskapaciteten.
TEKNISK INFORMATION
ELMOTOR
Elektrisk körning ger nya upplevelser. Njut av tystnadenKom ihåg att behålla kontrollen över fordonet och att andra medtrafikanter kanske inte är vana vid ljudlösa fordon. i den bekväma interiören och upplev den omedelbara effekten från elmotorn med 100 kW (136 hk) och 260 Nm vridmoment från 0 km/h.

MÅTT

Exteriöra mått
BAGAGEUTRYMME
309 dm3 / 366 liter (Bensin)*

350 dm3 / 416 liter (Bensin)*

* Mått enligt VDA.
PRISLISTA
I pris- och produktfakta hittar du alla priser, utrustningsnivåer och tillval för Peugeot 208 och e-208.

 

TILLBEHÖR