COVID19-information LÄS MER
Peugeot Rifter Flexiramp
Peugeot Rifter Flexiramp

Rifter

Från 269 900 kr *


RIFTER

Att äga en bil ska vara enkelt, tryggt och smidigt. Därför har Peugeot tillsammans med Bilanpassning i Staffanstorp tagit fram Peugeot Rifter Flexiramp – en rullstolsanpassad bil. Finns att få för ett fast pris och med tre års nybilsgaranti som inkluderar både bilen och anpassningen.

Bilanpassning i Staffanstorp är experter med mångårig erfarenhet på alla typer av anpassningar och har ett fokus på att hitta lösningar utifrån varje persons individuella förutsättningar. De garanterar att du får en bil anpassad efter dina behov som uppfyller Peugeots höga kvalitetskrav.

Garanti, fast pris och säkerhet
När du köper en ny Peugeot Rifter Flexiramp genom en Peugeotåterförsäljare i Sverige får du 3 års garanti på allt som ingår i paketet – från kaross till rullstolsramp. Redan från start när du beställer din Peugeot Rifter Flexiramp genom din Peugeotåterförsäljare får du ett fast pris, beroende på vilka tillval du väljer. På så vis får du inte några överraskande kostnader i samband med att bilen anpassas efter dina behov.

Det krävs inga former av serviceintervaller för ramp, golvsänkning eller fastspänningsutrustning. Rullstolsförankringen är testad och godkänd enligt ISO 10542. Detsamma gäller baksätet efter modifiering av fordonets golv.

Stora anpassningsmöjligheter
Peugeot Rifter Fleixramp går att få med dieselmotor eller bensinmotor, med manuell växellåda eller automat. Bilen är inte begränsad till någon särskild rullstol, så länge den ryms i golvsänkningen.

Beroende på längd och bredd på rullstol får mellan 2–4 passagerare plats vid färd med rullstol. Vid färd utan rullstol kan fordonet användas med nedfällda säten eller fyra passagerare. Baksätespaketet med tre separata stolar i baksätet är att föredra som tillval då det ökar flexibiliteten för antal passagerare i bilen.

Det går utmärkt att montera elektrisk ramp och baklucka. Självlåsande rullstolslås finns även som tillval. Andra tillval är till exempel bakre parkeringssensorer samt backkamera som fungerar i kombination med golvsänkning.

Skräddarsy din bil – fråga våra specialister
Samarbetet mellan Peugeot Sverige och Bilanpassning i Staffanstorp gör att du har möjlighet att skräddarsy din Peugeot Rifter Flexiramp. Besök din närmaste Peugeot-återförsäljare för mer information. När du beställer en bil görs anpassningarna av din bil i samråd mellan dig, din Peugeotåterförsäljare och Bilanpassning i Staffanstorp för att ge dig bästa möjliga transportlösning.