Hoppa till innehåll
Vision 10
Vision 10 – ditt verkstadsbesök ska alltid hålla toppklass
Du och din Peugeot är viktiga för oss. Och vi vill vara med dig hela vägen, från dagen du hämtar din Peugeot, till service, underhåll och när det till slut är dags för nästa bil. Därför har vi nu startat Vision 10 – vår målsättning att alltid kunna erbjuda dig som kör Peugeot bästa möjliga service och för att alltid få högsta betyg när du betygsätter ditt nästa verkstadsbesök hos oss. 

 

När vi utvärderar vår service nöjer vi oss bara med det bästa. På vår tiogradiga skala krävs minst ett betyg på 9 av 10 från er Peugeot-förare för att vi ska se vår service och ditt besök som framgångsrikt, men vi vill nå högre än så. Vi vill alltid få toppbetyg. För då vet vi att vår Peugeot-service och vårt bemötande av dig som kund är av precis den klass som vi på Peugeot förväntar oss av oss själva.

Så kom ihåg Vision 10 nästa gång du besöker din Peugeot-verkstad för service, underhåll, däckbyte eller för ett annat ärende. Ge oss chansen att bevisa att vi verkligen är värda betyget 10 av 10.

Har du frågor så ställ dem och tveka aldrig att höra av dig om du har funderingar. Tillsammans med dig når vi vår vision om att kunna leverera service av absolut toppklass – Vision 10. För vi vill vara med dig hela vägen.

Vision 10 – ditt verkstadsbesök ska alltid hålla toppklass