COVID19-information LÄS MER
Peugeot privatleasing
Peugeot privatleasing

Snygg design och praktiska funktioner

Peugeot har ett brett utbud av moderna SUV:ar som sträcker sig från bilar med förbränningsmotorer till elbilar och plug-in hybrider. Vi erbjuder något för alla som söker en välutrustad bil med hög komfort och smart teknik – från smidiga Peugeot 2008 till populära nya Peugeot 3008 och den stora sjusitsiga nya Peugeot 5008.

PEUGEOT 2008

Nya Peugeot 2008 SUV

Trendig design och ny smart teknik – upptäck nästa generation SUV från Peugeot och välj fritt mellan bensin-, diesel- eller elmotor. Peugeot 2008 är utrustad med den tredimensionella instrumentpanelen Peugeot i-Cockpit och smarta förarassistanssystem. Upplev känslan av en större bil tillsammans med smidigheten från en mindre – perfekt för staden, byn och landsvägen.

PEUGEOT 3008

Nya Peugeot 3008

Storsäljaren Peugeot 3008 är en mycket uppskattad SUV som kan väljas med bensin- eller dieselmotor, samt som kraftfull plug-in hybrid. Då får du upp till 300 hk, fyrhjulsdrift och möjligheten att köra 100 % elektriskt. Peugeot 3008 kommer även med nya spännande tillägg som designpaketet ”Black Pack” och innovativ teknik som gör den till ett måste för alla som vill ha en modern bil.

PEUGEOT 5008

Peugeot 5008 SUV

Upplev en ny nivå av komfort och rymlighet med Peugeot 5008. Vår sjusitsiga SUV passar för alla familjeäventyr och är utrustad med många smarta förar- och säkerhetssystem som både underlättar och tryggar körningen. Det stora bagageutrymmet är smidigt anpassningsbart efter behov och den smarta förarmiljön Peugeot i-Cockpit, tillsammans med det höga insteget, ger en härlig översikt av vägen.