Hoppa till innehåll
Privatleasa elbilar

PEUGEOTS ELBILAR

PRIVATLEASING
PEUGEOTS ELBILAR
PRIVATLEASING

Vi håller för tillfället på att uppdatera vår privatleasing av elbilar och därför har vi just nu inga erbjudanden tillgängliga. Vi kommer att återkomma så snart vi kan med nya erbjudande för dig som söker ett smidigt bilägande genom Peugeot Privatleasing.

 

Är du intresserad av en att läsa mer om Peugeots elbilar eller om du vill bläddra runt bland våra modeller, klickar du på länkarna nedan.

PEUGEOT e-208

Privatleasing från 4.499 kr/mån (inkl. serviceavtal och 1.000 mil/år)

 

 

PEUGEOT e-2008

Privatleasing från 4.599 kr/mån (inkl. serviceavtal och 1.000 mil/år)

 

 

Peugeots nybilsgaranti inklusive Assistance gäller i 3 år eller 100 000 km det som först inträffar. Batteriet omfattas av garanti i 8 år eller 160 000 km för 70 % av laddkapaciteten. Peugeot Privatleasing: avtalstid 12 månader, 1 000 mil/år, garanterat restvärde och rörlig ränta, inkl. Peugeot Easyserviceavtal. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser. Bilarna på bilden kan vara extrautrustade. Om bilen är berättigad till klimatbonus kommer det under grundleasingtiden utgå en klimatrabatt på leasingavgiften. Leasegivaren har rätt att ändra klimatrabattens storlek eller besluta att klimatrabatten inte ska utgå om förutsättningarna för klimatrabatten ändras och kan i dessa fall kräva återbetalning för redan erhållen klimatrabatt. Leasegivaren har således rätt att kräva återbetalning för erhållen klimatrabatt även om Leasetagaren löser leasingavtalet i förtid.