Hoppa till innehåll
E-RIFTER

 

NYA PEUGEOT

E-RIFTER

DET DYNAMISKA &

MULTIFUNKTIONELLA FRITIDSFORDONET

 
 
NYA PEUGEOT E-RIFTER
DET DYNAMISKA & MULTIFUNKTIONELLA FRITIDSFORDONET


Nya Peugeot E-Rifter har en kraftfull och självsäker stil. Den uppkopplade interiören, imponerande modulariteten och räckvidden på 320 km(i)Väntar på godkännande: angivna värden för räckvidd och energiförbrukning överensstämmer med WLTP-testförfarandet, baserat på vilket nya fordon typgodkänns sedan den 1 september 2018. De kan variera beroende på faktiska körförhållanden, användning och olika faktorer som: hastighet, bilens värmekomfort, körstil och utomhustemperatur. Laddtid beror främst på effekten hos bilens ombordladdare, laddkabeln samt laddstationens typ och effekt. Kontakta din återförsäljare för mer information. bjuder in till äventyr på vägen.
 
 
NYA PEUGEOT
E-RIFTER
DET DYNAMISKA & MULTIFUNKTIONELLA FRITIDSFORDONET
Nya Peugeot E-Rifter har en kraftfull och självsäker stil. Den uppkopplade interiören, imponerande modulariteten och räckvidden på 320 km(i) Väntar på godkännande: angivna värden för räckvidd och energiförbrukning överensstämmer med WLTP-testförfarandet, baserat på vilket nya fordon typgodkänns sedan den 1 september 2018. De kan variera beroende på faktiska körförhållanden, användning och olika faktorer som: hastighet, bilens värmekomfort, körstil och utomhustemperatur. Laddtid beror främst på effekten hos bilens ombordladdare, laddkabeln samt laddstationens typ och effekt. Kontakta din återförsäljare för mer information.   bjuder in till äventyr på vägen.
100 % ELEKTRISK
 
 • 100 % elektrisk räckvidd: Upp till 320 km(i) Angivna värden för räckvidd och energiförbrukning överensstämmer med WLTP-testförfarandet, baserat på vilket nya fordon typgodkänns sedan den 1 september 2018. Ovannämnda värden kan variera beroende på faktiska användningsförhållanden och på olika faktorer som: hastighet, bilens värmekomfort, körstil och utomhustemperatur. Laddtiden beror i synnerhet på effekten hos bilens ombordladdare, laddkabel samt laddstationens typ och effekt. Kontakta din återförsäljare för mer information. 
 • Laddtid: Från 20 % till 80 % räckvidd på 25,5 min(i) I en offentlig snabbladdningsstation (100 kW). 
 • CO2-utsläpp: 0 g/km
 • Effekt: 100 kW (136 hk)

 

 
BESTÄLL DIN NYA PEUGEOT E-RIFTER
 
Hitta din nästa Peugeot hos en av våra återförsäljare.
 
 
 
BESTÄLL DIN NYA PEUGEOT E-RIFTER

Hitta din nästa Peugeot hos en av våra återförsäljare.

 

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

Kontakta din närmaste återförsäljare eller välj att bli kontaktad om erbjudande direkt på hemsidan.

BYGG DIN NYA PEUGEOT E-RIFTER

Välj utrustningsnivå, färg, fälgar och mycket mer. Bygg din nya Peugeot E-Rifter utifrån dina behov.

 
 
ALLURE

 
Med sin förhöjda markfrigång, stora hjul och nya frontgrill är det uppenbart hur Peugeot E-Rifter har inspirerats av friluftsliv. 
 
ALLURE
Med sin förhöjda markfrigång, stora hjul och nya frontgrill är det uppenbart hur Peugeot E-Rifter har inspirerats av friluftsliv. 

 
VISA UPP DIN STIL

Välj bland 5 olika färger.
 
VISA UPP DIN STIL
Välj bland 5 olika färger.

 
EMOTION

 
Nya E-Rifter är utrustad med innovativa Peugeot i-Cockpit® där varje enskild detalj har utformats med körglädje och förbättrad daglig användning i åtanke.
Från den ergonomiska designen och komfortnivåer, till dess rymliga utrymmen, modularitet och förarassistanssystem av den senaste generationen. 
 
EMOTION

 

Nya E-Rifter är utrustad med innovativa Peugeot i-Cockpit® där varje enskild detalj har utformats med körglädje och förbättrad daglig användning i åtanke. Från den ergonomiska designen och komfortnivåer, till dess rymliga utrymmen, modularitet och förarassistanssystem av den senaste generationen.

PEUGEOT i-COCKPIT®
 
MODULARITET
FÖRVARING
FÖRARHJÄLPMEDEL
PEUGEOT i-COCKPIT®
 
MODULARITET
FÖRVARING
FÖRARHJÄLPMEDEL

PEUGEOT i-COCKPIT® 

Den kompakta ratten är utrustad med touchstyrning. Genom innovativa Peugeot i-Cockpit® erbjuds en smidig och instinktiv körupplevelse, med 10-tums head-up display och en 10-tums pekskärm i HD.

 

Ratten erbjuder även Peugeots e-Toggles som ger en större körautonomi och som förbättrar den dagliga prestandan.

OÖVERTRÄFFAD FLEXIBILITET

Den optimerade designen hos Peugeot E-Rifter erbjuder utmärkt modularitet och utrymme:

 

 • Rad 1: fällbart passagerarsäte. 
 • Rad 2: fällbart 2/3 - 1/3 baksäte, eller 3 fristående fällbara baksäte(i) Tillgänglig med utrustningsnivå Allure. .
 • Rad 3: 2 borttagbara fristående säten(i) Tillgänglig med den 7-sitsiga long-versionen med utrustningsnivå Allure..
 • 2 längder: 7 säten i long-version.

 

De olika konfigurationerna erbjuder en bagagevolym från 775 liter till 4 000 liter(i) Gäller L2-version med passagerarsäten bortmonterade..

FÖRVARING OCH TILLGÄNGLIGHET

Nya Peugeot E-Rifter erbjuder en enkel åtkomst och generöst tilltagna förvaringsutrymmen:

 

 • 2 sidoskjutdörrar.
 • Den bakre vindrutan är öppningsbar.
 • Mittkonsol med stor förvaringsvolym.

FÖRARASSISTANSSYSTEM

Nya Peugeot E-Rifter erbjuder omfattande assistansfunktioner för en optimal känsla av säkerhet vid körning. Däribland Drive Assist Plus-paketet med adaptiv hastighetskontroll(i)Tillval. och Visiopark 180° backkamera.

EXCELLENCE 

 
Nya Peugeot E-Rifter utmanar gränser med sin räckvidd, avancerade uppkopplingsmöjligheter och sin robusta design. 
EXCELLENCE
Nya Peugeot E-Rifter utmanar gränser med sin räckvidd, avancerade uppkopplingsmöjligheter och sin robusta design. 

320 KM RÄCKVIDD

Nya E-Rifter är utrustad med en 100 kW (136 hk) motor med upp till 320 kilometer autonom räckvidd(i) Väntar på godkännande: angivna värden för räckvidd och energiförbrukning överensstämmer med WLTP-testförfarandet, baserat på vilket nya fordon typgodkänns sedan den 1 september 2018. Dessa värden kan variera beroende på faktiska körförhållanden, användning och olika faktorer som: hastighet, bilens värmekomfort, körstil och utomhustemperatur. Laddtiden beror främst på effekten hos bilens ombordladdare, laddkabeln samt laddstationens typ och effekt. Kontakta din återförsäljare för mer information.  .

 

Tack vare sin smidiga, dynamiska och tystgående stil blir körningen alltid ett rent nöje.

 

De tre nivåerna av regenerativ bromsning styrs via rattreglage och innebär att batteriet kan laddas vid bromsning, vilket i sin tur bidrar till att optimera räckvidden.

PEUGEOT I-CONNECT® ADVANCED

Infotainmentsystemet Peugeot i-Connect® Advanced tillhandahåller smartphoneliknande användarvänlighet och erbjuder trådlös åtkomst till en uppkopplad 3D-navigation och TomTom-uppdateringar. 

 

Nya USB-uttag förenklar också dina uppkopplingsmöjligheter.

KRAFTFULL EFFEKT

Den kraftfulla designen, förhöjda markfrigången, stänkskyddet och flera säkerhetsfunktioner innebär att nya E-Rifter är den perfekta modellen för friluftsresor och äventyr i naturen.

MÅTT

MÅTT

EXTERIÖRA MÅTT

 

 • Längd: 4 405 mm (Standard) –4 755 mm (Long)
 • Bredd(i) Excluding wing mirrors: 1 848 mm
 • Höjd: 1 818 mm (Standard)–1 837 mm (Long)

BAGAGEUTRYMME

 

Från 775 till 4000(i) För den 5-sitsiga long-versionen. liter.

NYA PEUGEOT E-RIFTER SOM TJÄNSTEBIL

 

Är du en tjänstebilsförare? Läs mer om våra erbjudanden på tjänstebilar eller bygg din nya Peugeot E-Rifter direkt på hemsidan.

 
UPPTÄCK MER

 
LADDNING AV DIN
ELBIL

Allt om att ladda din elbil från Peugeot hemma eller på offentliga platser. 
 
FÖRDELAR
MED EL
Peugeots elbilar är utrustade med den senaste generationens teknik, inklusive: snabbladdning, räckviddsoptimering på dina resor och uppkopplad teknik.
 
BYGG DIN BIL
ONLINE
Bygg din bil online precis som du vill ha den.