Hoppa till innehåll
E-RIFTER

 

NYA PEUGEOT

E-RIFTER

100 % ELEKTRISKA ÄVENTYR VÄNTAR

 
 
NYA PEUGEOT E-RIFTER
DYNAMISK & MULTIFUNKTIONELL


Nya Peugeot E-Rifter har en kraftfull och självsäker stil. Upptäck den uppkopplade interiören, den imponerande modulariteten, samtidigt som räckvidden på 320 km(i) Väntar på godkännande: angivna värden för räckvidd och energiförbrukning överensstämmer med WLTP-testförfarandet, baserat på vilket nya fordon typgodkänns sedan den 1 september 2018. De kan variera beroende på faktiska körförhållanden, användning och olika faktorer som: hastighet, bilens värmekomfort, körstil och utomhustemperatur. Laddtid beror främst på effekten hos bilens ombordladdare, laddkabeln samt laddstationens typ och effekt. Kontakta din återförsäljare för mer information.  bjuder in till många äventyr på vägen.
 
 
NYA PEUGEOT E-RIFTER
Dynamisk och multifunktionell

 

Nya Peugeot E-Rifter har en kraftfull och självsäker stil. Den uppkopplade interiören, imponerande modulariteten och räckvidden på 320 km(i) Väntar på godkännande: angivna värden för räckvidd och energiförbrukning överensstämmer med WLTP-testförfarandet, baserat på vilket nya fordon typgodkänns sedan den 1 september 2018. De kan variera beroende på faktiska körförhållanden, användning och olika faktorer som: hastighet, bilens värmekomfort, körstil och utomhustemperatur. Laddtid beror främst på effekten hos bilens ombordladdare, laddkabeln samt laddstationens typ och effekt. Kontakta din återförsäljare för mer information. bjuder in till äventyr på vägen.

 

 

 

 
 
Räkna ut din uppskattade räckvidd

 

Räckvidden kan skilja något beroende på när bilen är producerad.

 
 
Räkna ut din uppskattade räckvidd
 
Räckvidden kan skilja något beroende på när bilen är producerad.
Räckvidden är angiven enligt WLTP-körcykeln och är uppskattade uppgifter som endast tillhandahålls i informationssyfte, enligt certifiering och som kan variera beroende på verkliga användningsförhållanden. Mer information får du hos din återförsäljare.
 
PRISLISTA
I pris- och produktfakta hittar du alla priser, utrustningsnivåer och tillval för Peugeot E-Rifter.

 

TILLBEHÖR