Hoppa till innehåll
5008

PEUGEOT 5008

Från 399.900 kr
eller privatleasing från 3.699 kr/mån

PEUGEOT 5008: SUV med upp till sju säten

Ta plats i Peugeot 5008 och upplev en ny nivå av stil och design, kombinerat med rymlighet och komfort.

Med sportiga linjer och djärv design representerar Peugeot 5008 ett nytt uttryck. Med en ny generation Peugeot i-Cockpit® och förstklassig teknik erbjuder Peugeot 5008 ännu bättre upplevelser och en körkänsla som överskrider dina förväntningar.

PEUGEOT 5008

Från 339.900 kr
eller från 3.799 kr/mån

 

DJÄRV OCH STILREN 

Vidga dina vyer med en ny imponerande stil. 7-sitsiga Peugeot 5008 har en modern och elegant silhuett som perfekt hittar balansen mellan styrka och finess.

Den nya ramfria kylargrillen och Peugeots omedelbart igenkännbara ljussignatur är tillsammans med frampartiet integrerat med en distinkt ny stötfångare i metall, samt med blanksvarta vindavvisare.

Den upphöjda karossens dynamiska och sportiga karaktär förstärks av krominlägg som förlänger strålkastarnas linje till den bakre spoilern. Den atletiska och muskulösa karossen fulländas av de diamantslipade aluminiumfälgarna.

RAMLÖS KYLARGRILL

Den nya ramfria och rutmönstrade kylargrillen sträcker sig bakåt och uppvisar ett integrerat framparti med mjuka och strömlinjeformade linjer.

STRÅLKASTARE

LED-strålkastarna och varselljusen i LED-utförande förstärker det nya dynamiska utseendet.BAKLJUS

På bakpartiet syns den moderna stilen hos Peugeot 5008 med hjälp av den svarta listen som löper mellan de kloliknande 3D-ljusen och rullande blinkers.

PANORAMAGLASTAK

“Black Diamond”-taket är försett med takbågar i aluminium som förstärker den robusta och flytande formen på silhuetten. Panoramaglastaket gör kupén ljusare och mer njutbar, vilket gör resan mer spännande för alla passagerare.

OBEGRÄNSADE UTRYMMEN

Peugeot 5008 är kompakt samtidigt som den har en påtaglig rymlighet. Interiörens detaljer har optimerats och erbjuder utmärkt rymlighet tillsammans med en i stort sett obegränsad möjlighet att modifiera utrymmet från 1 till 7 sätenUtformningen i kupén förenklas av individuella fällbara säten i raderna 2 och 3 (sätena går att helt tas bort i rad 3)..

Dessutom har du tillgång till ett rymligt bagageutrymmeStort bagageutrymme på 780 dm3 (VDA 210) upp till 1,940 dm3 (VDA 214). På grund av att främre passagerarsätet kan fällas ned går det också att lasta in långa föremål på upp till 3,20 meter., tack vare handsfree-funktionenSom standard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version. som gör att du kan öppna och stänga den motoriserade bakluckan med en enkel rörelse med foten under stötfångaren.

 

 

BLACK PACK

För att förhöja den dynamiska silhuetten på Peugeot 5008 kan den prydas med mörka eleganta detaljer från det nya tillvalet “BLACK PACK”, som är tillgängligt för utrustningsnivån GT.
 

 • Den oinramade kylargrillen och dess “Lejon”-emblem är mörkare i “Dark Chrome”.
 • Monogrammen till Peugeot, 5008 och GT samt takbågarna ändras till färgen Satin Black.
 • Kåpan, dekordetaljerna på framskärmarna, taket och spoilern samt listen på bakre stötfångaren är lackade i blanksvart.
 • Tillvalet "BLACK PACK" har också speciella 19-tums diamantslipade aluminiumfälgar “Onyx Black” Washington, lackade i “Black Mist”.

FÖRSTÄRKT TEKNIK

Förstärk dina upplevelser bakom ratten med den moderna, innovativa och ergonomiska förarmiljön Peugeot i-Cockpit®. Utrustad med en kompakt ratt för förbättrad väghållning och sju Toggle Switches är Peugeot 5008 också förstärkt med en ny högupplöst 10-tums pekskärm placerad i mitten.

Den nya 12,3-tums skärmen är helt konfigurer- och anpassningsbar, så att du kan få viktig information om din körning utan att behöva ta ögonen från vägen.

UPPKOPPLING

Låt dig guidas av den nya 10-tums högupplösta pekskärmen. Den är enkelt läsbar med snabb respons och uppkopplad 3D-navigation med röstigenkänning, samt med tjänster från TomTom®Med TomTom-tjänster kan du se all information i realtid som du behöver för din körning: trafik i realtid, bensinstationer, parkeringar, väder, lokala sökningar och farozoner (beroende på lokal lagstiftning). Abonnemang för dessa tjänster ingår i 3 år och kan sedan förlängas eller förnyas online (avgifter tillämpas)., så att alla viktiga händelser under körningen kan visas i realtid.

Använd funktionen Mirror ScreenStandard, tillval eller ej tillgängligt beroende på version Mirror Screen-funktionen speglar apparna på din smartphone till pekskärmen. Funktionen Mirror Screen via Android AutoTM (för Android smartphones) eller Apple CarPlayTM (för iOS smartphones), eller till maj 2021, via MirrorLink®-teknik (för MirrorLink®-kompatibla Android smartphones och endast i anslutning till "PEUGEOT Connect Radio") förutsatt du har en mobiltelefon och internetpaket. Fungerar endast med dessa tre appar när bilen är stillastående eller under körning, beroende på app, Vissa funktioner i apparna inaktiveras under körning. Visst innehåll som är kostnadsfritt på din smarttelefon kräver betald prenumeration på motsvarande app för Android Auto, Apple CarPlayTM eller MirrorLink®. Se mer information på www.peugeot.se.   för att spegla dina kompatibla appar på pekskärmen och för att ladda din telefonSom standard, tillval eller inte tillgängligt beroende på version. Induktionsladdning för enheter som är kompatibla med Qi-standard. i mittkonsolen..

I baksätena finns två USB-laddningsuttagSom standard, tillval eller inte tillgängligt beroende på version. som kan användas av passagerarna.

NY INSTRUMENTPANEL

Med djupare svärta och bättre kontrast har nya anpassnings- och konfigurerbara 12,3-tums skärmen bättre visningskvalitet och optimerad läsbarhet för informationen som föraren väljer, för ökad respons.

NY DIGITAL PEKSKÄRM

Den nya 10-tums HD-pekskärmenTillgänglig på Allure Pack. är bekvämt placerad inom räckhåll för föraren, tydligt läsbar och responsiv med åtkomst till bilens funktioner och uppkoppling.  

SITTKOMFORT

RENT LJUD

Få största möjliga njutning av Premium Hi-Fi-ljudsystemet av märket Focal®Som standard eller tillval beroende på version. Focal® är ett världsledande franskt varumärke för tillverkning av högtalare. Boxen är placerad under passagerarsätet för att inte påverka utrymmet i bagagerummet.. Få ett rent och detaljerat ljud som hörs genom de tio inbyggda högtalarna.

STOR EFFEKTIVITET

Peugeot 5008 erbjuder effektiva motorer och är både smidig och enkel att manövrera, samt har alla de dynamiska funktioner och en ljudkomfort som kännetecknar en stor SUV. 
TEKNIK

PRESTANDA I RÖRELSE

FörarhjälpsystemenSom standard, tillval eller inte tillgängligt beroende på version. i Peugeot 5008 gör dig sällskap på vägen. Upptäck den senaste generationen automatiska nödbromssystemUpptäcker fotgängare och cyklister, dag och natt, med varning för kollisionsrisk. Som standard, tillval eller inte tillgängligt beroende på version. eller den utökade avläsningen av trafikskyltarUpptäcker skyltar som rör hastighetsgränser och hastighetsgräns upphör, såväl som stoppskyltar, enkelriktat, omkörningförbud etc., och mycket mer.

För smidig körning i städer kan du använda systemen för manövrerings-och parkeringshjälp – 360° visuell parkeringshjälp och Park Assist.

GRIP CONTROL

Med tekniken "Advanced Grip Control"(i) Optimerat antispinnsystem med fyra grepplägen – Normal, Snö, Lera och Sand. Finns som tillval beroende på version.  utvidgas ditt handlingsområde.

Du kan anpassa väghållningsförmågan i Peugeot 5008 beroende på väder- och vägförhållanden. I branta sluttningar bidrar "Hill Assist Descent Control" till att reglera hastigheten.

DELVIS SJÄLVKÖRNING

Lär dig mer om delvis självkörning med paketet “'Highway Assist”Endast med 8-stegad automatlåda. Som standard, tillval eller inte tillgängligt beroende på version.. Med avåkningsvarnaren och den adaptiva farthållaren som innefattar funktionen Stop & GoSystem som använder en radar mitt på den främre stötfångaren och en kamera överst på vindrutan., anpassar “Highway Assist” automatiskt din hastighet till framförvarande fordon och upprätthåller ett säkert bromsavstånd samtidigt som den önskade riktningen bibehålls. 

 

MÅTT PÅ PEUGEOT 5008

EXTERIÖRA MÅTT

 

 • Längd: 4 641 mm
 • Bredd: 2 098 mm
 • Höjd: 1 646 mm

 

INTERIÖRA MÅTT

Fram

 • Bredd vid armbågar: 1 487 mm

 

Bak

 • Bredd vid armbågar: 1 432 mm
BAGAGEUTRYMME
 
Peugeot 5008 erbjuder generös bagageutrymmesvolym: 780 liter i 5-sitskonfigurationen och upp till 2150 liter med sätena på rad 2 nedfällda och sätena på rad 3 borttagna.
CONNECTED SERVICES

FÖRBÄTTRA DIN UPPLEVELSE MED PEUGEOT

Med flera servicetjänster tillgängliga är möjligheterna oändliga. Var uppkopplad med Peugeot.

MYPEUGEOT®

Med appen MyPeugeot kan du när som helst och var som helst få information om din bil.

 • Hålla koll på din bils status.
 • Enkel och smidig tillgång till assistans.
 • Hantera din bils underhåll och service.

FÖRETAG

Upptäck Peugeot 5008 – en stor klassledande SUV med upp till 7 modulerbara säten: djärv, högteknologisk och med effektiva motorer, designad för företagskunder.

 

PRISLISTA

 

 

I pris- och produktfakta hittar du alla priser, utrustningsnivåer och tillval för Peugeot 5008.

 

TILLBEHÖR