Hoppa till innehåll
Partner
PEUGEOT PARTNER


Från 262.900 kr

Effekt: 100–130 hk
Förbrukning: 5,5–6,8 l/100 km
CO2-utsläpp: 144–178 g/km

 

Nya Peugeot E-Partner – 100 % elektrisk


Från 349.900 kr(i) Innan avdragen klimatpremie.  


Räckvidd: Upp till 275 km
CO2-utsläpp: 0 g/km
Laddning: 
30 minuter för att ladda 80 % av batteriet

 

Peugeot Partner & e-Partner

Den senaste generationen Peugeot Partner, beprövad och testad i över 20 år av företagsanvändare och med en kvalitet som gör den till ett riktmärke för marknaden. Med Peugeot i-Cockpit® samt friheten att välja mellan en diesel- eller elmotor erbjuder Peugeot Partner dig mångsidig användbarhet och oöverträffad komfort.

 

Erbjudanden

NYA PEUGEOT e-PARTNER

Från 372.900 kr
eller Business Lease från 3.719 kr/mån

PEUGEOT PARTNER

PEUGEOT PARTNER – MED AUTOMAT PÅ KÖPET
Just nu får du automat på köpet när du väljer Peugeot Partner.

 

NORDIC PACK
Nu kan du lägga till vårt populära paket Nordic Pack och få fjärrstyrd värmare och dragkrok för endast 9 900 kr – ordinarie pris 25 800 kr.

Fördelar med elmotor

En ny körupplevelse

Upp till 275 km räckvidd (WLTP)

100 % eldrift ger nya upplevelser utan att kompromissa med fördelarna:
 

 • Tillgänglig i två längder.
 • Samma lastvolym som versionen med förbränningsmotor.
 • Max lastvikt på upp till 800 kg.
 • Dragvikt på upp till 750 kg.
 • Smidig och ryckfri körning.
 • Snabb acceleration tack vare omedelbart tillgängligt vridmoment.
 • Tyst motor.
 • Bekväm körning tack vare minskade vibrationer.
 
Spara pengar

0 g CO2-utsläpp

Fördelaktig ägandekostnad tack vare:
 

 • Lägre energikostnad än förbränningsmotor.
 • Låg driftskostnad tack vare minskat underhåll.
 • Körning i ECO-läge för att optimera batteriets räckvidd.
Enkel användning

30 min för att ladda batteriet till 80 %Med 100 kW-laddare på en snabb laddstation. Laddtiden kan variera beroende på typ och kraft i laddstation, utomhustemperaturen på laddstationen och batteriets temperatur..

Nya Peugeot E-Partner är alltid enkel och smidig att köra.
 

 • Hantera laddning, föruppvärmning och flera av bilens tjänster genom appen MyPeugeot.
 • Möjlighet att snabbladda.

DIN PARTNER

Peugeot Partner är både dynamisk och flexibel, och erbjuder en ny körupplevelse i transportbilssegmentet. Intuitiv teknik och rymlig komfort signalerar Peugeot Partners goda användarvänlighet.

Peugeot Partner har ett robust framparti med en vertikal kylargrill. Den höga förarkupén ger dig god sikt och särskild uppmärksamhet har ägnats åt akustisk komfort för att göra långa resor trevligare.

KVALITET OMBORD

Handskfacket, bagageutrymmet, en förvaringshylla ovanför vindrutan, ett övre handskfack och även ett utrymme som kan låsas med ett hänglås under mittsätet, är placerade inom bekvämt räckhåll. Med smart fördelning i passagerarutrymmet är de designade för mångsidig användning.

För att enkelt säkra din last finns sex lastöglor förankrade i golvet. Ytterligare fyra lastöglor kan läggas till i lastutrymmets mitthöjd.

MULTIFLEX-PASSAGERARSOFFA

Den modulerbara passagerarsoffan ger möjlighet att lasta långa föremål via genomlastningsluckan. Detta utökar lastvolymen med 400 L och ger en lastlängd på upp till 3 m i L1-versionen och så mycket som 3,35 m i L2-versionen, samtidigt som kapaciteten att transportera två personer bibehålls, tack vare det fällbara sidopassagerarsätet.

Med hjälp av denna funktion kan tre personer sitta i framsätet, samtidigt som stor last transporteras. 

Din Peugeot Partner kan omvandlas till ett mobilt kontor när du behöver det. Armstödet kan fällas ned och bli till ett praktiskt och svängbart bord, som kan ställas in vid både förare eller passagerare. 
PEUGEOT i-Cockpit®

INSTRUMENT SPECIFIKT FÖR E-PARTNER

Peugeot i-Cockpit®-systemet har ett analogt instrument som är specifikt för E-Partner. Detta visar all information som krävs för korrekt hantering av ett helelektriskt fordon. 

Det analoga instrumentet är lämpligt för hantering av elfordon och erbjuder följande funktioner:
 

8-TUMS PEKSKÄRM

På mitten av instrumentbrädan finns pekskärmen som ger åtkomst till den ”Elektriska menyn” med hjälp av ett klick på en dedikerad knapp.  Därefter kan du navigera i skärmarna ”Flöde”För att se energiflöden direkt. , ”Statistik”För att visa förbrukningsstatistik. och ”Laddning”Med vilken du kan förprogrammera laddning.

Pekskärmen visar dessutom tillgängliga laddstationer, återstående räckvidd och gör det möjligt att programmera tidpunkter för förvärmning av kupén.

E-TOGGLE

Mittkonsolen har omarbetats för att passa den nya växellådan med ”e-Toggle”Åtkomst till funktionerna Parkerings-/Back-/Neutral-/Kör- och Bromsläge.. Du kan enkelt välja mellan tre körlägenEco, Normal och Power., aktivering av ”BROMS”-läget för ökad fartminskning när gaspedalen släpps, ökad räckvidd genom att trycka på ”B”-knappen och ett förvaringsutrymme som är kompatibelt med trådlös smartphoneladdning.

Peugeot E-Partner är utrustad med en elektrisk parkeringsbroms. Utöver att den frigör golvyta, bidrar den automatiska funktionen med komfort och sinnesro till förarupplevelsen.

Välj utifrån dina behov

För att tillfredsställa alla dina behov och användningsområden finns Peugeot Partner i tre olika utrustningsnivåer: InBusiness, PRO och PRO+.

För att tillgodose alla förväntningar och önskemål finns Peugeot Partner att få i följande utföranden:

 

 

Version L1
Version L2

EN GEDIGEN TRANSPORTBIL

UTÖKAD FUNKTIONALITET

Peugeot Partner som är utformad som en variant av EMP2-plattformen, möjliggör enklare manövrering tack vare dess kortare överhäng och en mindre vändradie — vänddiametern mellan trottoarer är bara 10,82 m i L1-versionen och 11,43 m i L2-versionen.

Med en L1- eller L2-kaross är maximal lastvikt mellan 475 kg upp till 825 kg beroende på version.
Med L1-karossen är nyttolängden 1,81 m eller upp till 3,09 m med Multiflex-soffa.

Med L2-karossen är nyttolängden 2,16 m (+35 cm jämfört med L1-karossen) eller upp till 3,44 m med Multiflex-soffa.
I L1-karossen på 4,40 m kan två europallar lastas för en volym i intervallet mellan 3,30 m3 och 3,80 m3 beroende på version. 

L2-karossen med en längd på 4,75 m (+35 cm jämfört med L1-karossen) har en lastvolym på mellan 3,90 m3 och 4,40 m3.

EN GEDIGEN TRANSPORTBIL

UTFORMAD FÖR BÄTTRE FUNKTION 

Peugeot Partner som är utformad som en variant av EMP2-plattformen, möjliggör enklare manövrering tack vare dess kortare överhäng och en mindre vändradie – vänddiametern mellan trottoarer är bara 10,82 m i L1-versionen och 11,43 m i L2-versionen.

Med en L1- eller L2-kaross är maximal lastvikt mellan 475 kg upp till 825 kg beroende på version.
Med L1-karossen är nyttolängden 1,81 m eller upp till 3,09 m med Multiflex-soffa.

Med L2-karossen är nyttolängden 2,16 m (+35 cm jämfört med L1-karossen) eller upp till 3,44 m med Multiflex-soffa.
I L1-karossen på 4,40 m kan två europallar lastas för en volym i intervallet mellan 3,30 m3 och 3,80 m3 beroende på version. 

L2-karossen med en längd på 4,75 m (+35 cm jämfört med L1-karossen) har en lastvolym på mellan 3,90 m3 och 4,40 m3.

SERVICES PRO SPÉCIFIQUES À L’ÉLECTRIQUE

Grâce aux services connectés proposés par MyPEUGEOT et Free2Move, vous restez autonome dans la gestion de votre véhicule électrique.

SLUTA KÖRA I BLINDO

Detta system underlättar körningen genom att visa omgivningen närmast bilen på en skärmSitter där den invändiga backspegeln brukar sitta på vindrutans insida. med hjälp av två kamerorDen första sitter under sidospegeln på passagerarsida och den andra vid det tredje bromsljuset bak.. Du ser omgivningen även om bilen har plåtsidor eller en hel mellanvägg.

Det här systemet har tre underfunktioner:
 

KOMPROMISSLÖS PRESTANDA

Peugeot Partner och E-Partner kan använda samma modulära plattform för flera energikällor – EMP2EMP2: Effektiv Modulär Plattform.. Detta möjliggör ett kompromisslöst val mellan en diesel- eller elmotor. Med optimerad arkitektur erbjuder Peugeot E-Partner ett lika stort lastutrymme och samma förarplats som i versionerna med förbränningsmotor.

 

ELMOTOR

Med en effekt på 100 kW (136 hk), erbjuder den 100 % elektriska motorn snabb acceleration tack vare ett omedelbart vridmoment på 260 Nm i Power-läget, såväl som nöjet i mjuk, dynamisk och tystgående körningTänk på att du måste behålla kontrollen över din bil och vara uppmärksam på människor runt omkring bilen som inte är vana vid tystgående fordon..
BATTERI MED HÖG PRESTANDA
Peugeot E-Partner har ett högspänningsbatteri med 50 kWh kapacitet, vilket tillhandahåller en räckvidd på upp till 275 km enligt WLTPRäckvidden kan påverkas av flera faktorer så som hastighet och utrustning.. Batteriets strategiska placering gör att Peugeot e-Partner behåller ett lika stort ombordutrymme och lastvolym som sin motsvarighet med förbränningsmotor. Vid faktisk användning kan 80 % av användarna resa mellan 190 och 275 km på bara en laddning. 

Batteriets garanti gäller i åtta år eller 160 000 km för 70 % av dess laddningskapacitet.

EFFEKTIVA MOTORVAL

Peugeot Partner ger otrolig körglädje med BlueHDi-dieselmotorn tillsammans med en sexväxlad manuell växellåda, eller den åttaväxlade automatiska växellådan EAT8.

Njut av effektiv prestanda och konkurrenskraftig driftkostnad, med serviceintervaller på 40 000 km eller två år. 
Last

Mängden last påverkar räckvidden. WLTP-räckvidd beräknas med ungefär halva maximala lastvikten fylld.

 

 
Körstil
En smidig och miljövänlig körning optimerar räckvidden.  
Uppvärmning
Uppvärmning och luftkonditionering står för 10–30 % av din batteriförbrukning.     
Backar
Körning i uppförsbacke ökar förbrukningen och påverkar räckvidden. Vid körning i nedförsbacke ger bromssystemet mer räckvidd. 

Ladda hemma och på arbetsplatsen

Du laddar din elbil snabbt och enkelt med en laddbox: full laddning på under 5 timmar med en 11 kW trefas-laddbox. En laddbox är det säkraste sättet för laddning.

Peugeot E-Partner kan också laddas med vanlig hushållskontakt och standardkabeln som levereras med bilen. Vi rekommenderar aldrig att laddning sker genom vägguttag vars lämplighet inte har kontrollerats av behörig elektriker.

Ladda på offentliga stationer

På offentliga snabbladdningsstationer kan du ladda med 100 kW och uppnå 80 % av batteriets kapacitet på bara 30 minuterMed 50 kWh batteri – eller 45 min med 75 kWh batteri. Laddningstiden kan variera beroende på laddstationens typ och effekt, utetemperaturen vid laddplatsen och batteriets temperatur.. Det finns ett omfattande nät med 200 000 offentliga laddningsstationer runt om i Europa.

KÖRLÄGEN

Peugeots eldrivna transportbil E-Partner erbjuder tre olika körlägen:
 

 • Eco – det mest energibesparande körläget. Perfekt när du vill få så lång körsträcka som möjligt. Ger 82 hk.
 • Normal – optimal komfort för dagligt bruk. Ger 109 hk.
 • Power – optimerad prestanda för transport av tunga laster. Ger 136 hk.

BROMSLÄGEN

Regenerativ bromsning erbjuder två nivåer av motorbromsning, vilket gör att batteriet kan laddas under fartminskning.
 

 • Måttlig (standardläge), för en upplevelse som liknar den hos ett bensin-/dieselfordon,
 • Utökad (åtkomlig genom att trycka ”B” för ”Broms” på växelspaken), för utökad fartminskning när du släpper upp gaspedalen, vilket tar vara på energin och ökar räckvidden.

FAKTORER SOM PÅVERKAR DITT FORDONS RÄCKVIDD

Liksom i fallet med en bensin- eller dieselbil, kan följande faktorer påverka räckvidden hos en elbil:

FAKTORER SOM PÅVERKAR DITT FORDONS RÄCKVIDD

Liksom i fallet med en bensin- eller dieselbil, kan följande faktorer påverka räckvidden hos en elbil:
Charge transportée
Rouler avec des charges sur le toit ou une fenêtre ouverte augmentent la prise au vent et donc la consommation. Un poids de chargement important aura également une incidence sur l'autonomieL’autonomie WLTP est par ailleurs définie avec environ une demi charge utile. .  
Style de conduite

Une conduite souple et écoresponsable vous permettra d'optimiserjusqu'à 15% d'autonomie supllémentaire  votre autonomie.

 

 
Climatisation
Chauffage et climatisation peuvent être responsables de 10 à 30% de la consommation de votre batterie. 
Relief
En montée, votre consommation est augmentée et impacte votre autonomie. En descente, grâce au freinage régénératif vous récupérez de l'autonomie. 

Ladda hemma och på arbetsplatsen

Du laddar din elbil snabbt och enkelt med en laddbox: full laddning på under 5 timmar med en 11 kW trefas-laddbox. En laddbox är det säkraste sättet för laddning.

Peugeot E-Partner kan också laddas med vanlig hushållskontakt och standardkabeln som levereras med bilen. Vi rekommenderar aldrig att laddning sker genom vägguttag vars lämplighet inte har kontrollerats av behörig elektriker.

Ladda på offentliga stationer

På offentliga snabbladdningsstationer kan du ladda med 100 kW och uppnå 80 % av batteriets kapacitet på bara 30 minuterMed 50 kWh batteri – eller 45 min med 75 kWh batteri. Laddningstiden kan variera beroende på laddstationens typ och effekt, utetemperaturen vid laddplatsen och batteriets temperatur.. Det finns ett omfattande nät med 200 000 offentliga laddningsstationer runt om i Europa.

KÖRLÄGEN

Peugeots eldrivna transportbil E-Partner erbjuder tre olika körlägen:

 • Eco – det mest energibesparande körläget. Perfekt när du vill få så lång körsträcka som möjligt. Ger 82 hk.
 • Normal – optimal komfort för dagligt bruk. Ger 109 hk.
 • Power – optimerad prestanda för transport av tunga laster. Ger 136 hk.

BROMSLÄGEN

Regenerativ bromsning erbjuder två nivåer av motorbromsning, vilket gör att batteriet kan laddas under fartminskning.

 • Måttlig (standardläge), för en upplevelse som liknar den hos ett bensin-/dieselfordon,
 • Utökad (åtkomlig genom att trycka ”B” för ”Broms” på växelspaken), för utökad fartminskning när du släpper upp gaspedalen, vilket tar vara på energin och ökar räckvidden.

FAKTORER SOM PÅVERKAR DITT FORDONS RÄCKVIDD

Liksom i fallet med en bensin- eller dieselbil, kan följande faktorer påverka räckvidden hos en elbil:

FAKTORER SOM PÅVERKAR DITT FORDONS RÄCKVIDD

Liksom i fallet med en bensin- eller dieselbil, kan följande faktorer påverka räckvidden hos en elbil:

FAKTORER SOM PÅVERKAR DITT FORDONS RÄCKVIDD

Liksom i fallet med en bensin- eller dieselbil, kan följande faktorer påverka räckvidden hos en elbil:

FAKTORER SOM PÅVERKAR DITT FORDONS RÄCKVIDD

Liksom i fallet med en bensin- eller dieselbil, kan följande faktorer påverka räckvidden hos en elbil:

 
 
Räkna ut din uppskattade räckvidd

 

Räckvidden kan skilja något beroende på när bilen är producerad.

 
 
Räkna ut din uppskattade räckvidd
 
Räckvidden kan skilja något beroende på när bilen är producerad.
Räckvidden är angiven enligt WLTP-körcykeln och är uppskattade uppgifter som endast tillhandahålls i informationssyfte, enligt certifiering och som kan variera beroende på verkliga användningsförhållanden. Mer information får du hos din återförsäljare.
 
PRISLISTA
I pris- och produktfakta hittar du alla priser, utrustningsnivåer och tillval för Peugeot Partner och E-Partner.