Hoppa till innehåll
E-RIFTER
Peugeot e-Rifter, 100 % elektrisk
Från 539.900 kr
AKTUELLA ERBJUDANDEN
NYA PEUGEOT e-RIFTER
Från 489.900 kr
eller Business Lease från 2.999 kr/mån  
UNIK DESIGN MED PEUGEOT
Kompromisslös design. Elegant, robust, smidig och kraftfull – Peugeot E-Rifter står för mångsidighet. Med hög motorhuv och ökad markfrigång har Peugeot E-Rifter djärv design som inspirerar.
KOMPROMISSLÖS DESIGN
Peugeot E-Rifter kommer utrustad med LED-DRLLED DRL: (Ljusemitterande Diod) Varselljus – Som standard eller inte tillgänglig beroende på version.-strålkastare, och den vertikala kylargrillen framhäver en balanserad, kompakt och dynamisk design.
SJÄLVSÄKER STIL

Med sina distinkta konturer och eleganta linjer går inte Peugeot E-Rifter obemärkt förbi. 

Utseendet förstärker E-Rifters exceptionella design och bidrar till dess självsäkra personlighet:

 • 17-tums lätt-metallfälgar i diamantutförande 
 • Takstänger 
 • Sidoskydd
BÄR LEJONETS SIGNATUR
INTELLIGENT KOMFORT
Peugeot E-Rifter är exceptionellt anpassningsbar och finns i olika versioner med upp till 7 säten och i två längder (L1 och L2). Främre passagerarsäte- och baksäte finns som 2/3-1/3Som standard eller inte tillgängligt beroende på version. eller 3 separata sätenSom standard eller inte tillgängligt beroende på version.. Magic Flat-systemet fäller sätena och skapar en helt plan yta. Den tredje raden passagerarsäten låter dig bestämma konfigurering, med två separata utdragbara säten. Lastutrymmet erbjuder en imponerande kapacitet på mellan 775 och 3500 liter och upp till 4000 liter i den femsitsiga L2-versionen. Peugeot E-Rifter förenklar urlastning med den öppningsbara bakskärmenSom standard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version, det låga bagageutrymmet och det plana golvetLånga föremål på upp till 2,7 m i L1 eller på 3,05 m i L2..
PEUGEOT i-COCKPIT® – EN HELELEKTRISK KUPÉ

Ta del av en smidigare och mer instinktiv körupplevelse med Peugeot i-Cockpit®, tack vare den kompakta ratten, head up-displayen och den smarta 8-tumspekskärmenSom standard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version..  

Peugeot i-Cockpit® i Peugeot E-Rifter har utvecklats tekniskt med två nya instrumentpaneler som visar all information som krävs för korrekt hantering av ett helelektriskt fordon.

Den analoga standardinstrumentpanelen är lämplig för hantering av elbilar och är utrustad med en effektmätareFör att visa förbrukningsnivå (ECO, energioptimering eller POWER, maxeffekt) eller energiåtervinning (CHARGE)., en förbrukningsmätare för värme- och luftkonditioneringstillbehör, en batteriladdningsnivåmätare och en färgmatrisFör att visa energiflöden, övervaka laddningsnivåer (aktuell eller fördröjd laddning), omborddator- och räckviddsinformation..

 

 

DIGITAL INSTRUMENTPANEL

Som alternativ finns den heldigitala instrumentpanelen, vilken är klassledande inom MPV-segmentet.
 

 • Den 10-tums högupplösta pekskärmen innehåller informationsvisning med de senaste uppdateringarna av Peugeots grafiska design, och som är konfigureringsbar och anpassningsbar efter dina behov.
 • Instrumentpanelen har flera olika visningslägen och är åtkomlig via ett scrollhjul på ratten och Peugeot i-Cockpit® kan anpassas fullständigt för att passa föraren. Till exempel genom skräddarsydd navigation, hantering av elektriska flöden eller förarassistanssystem med flera.
PEKSKÄRM

Den stora 10-tumspekskärmen låter dig med hjälp av din röstaktivering komma åt connected navigation pack, inklusive Real-time Traffic och fartkameror från TomTom ServicesMed TomTom-tjänster kan du se all information i realtid som du behöver för din körning: trafik i realtid, bensinstationer, parkeringar, väder, lokala sökningar och farozoner (beroende på lokal lagstiftning). Abonnemang för dessa tjänster ingår i 3 år och kan sedan förlängas eller förnyas online (avgifter tillämpas). . Du har även åtkomst till menyn ”Electric” där du kan visa:
 

 • ”Flöde” för att se energiflödet live
 • ”Statistik” visar förbrukningsstatistik
 • ”Laddning” låter dig schemalägga en fördröjd laddning


Du kan även utnyttja din smarttelefons alla kompatibla applikationer på pekskärmen med Mirror ScreenSom standard, tillval eller ej tillgängligt beroende på version Mirror Screen-funktionen speglar apparna på din smartphone till pekskärmen. Funktionen Mirror Screen via Android AutoTM (för Android smartphones) eller Apple CarPlayTM (för iOS smartphones), eller till maj 2021, via MirrorLink®-teknik (för MirrorLink®-kompatibla Android smartphones och endast i anslutning till "PEUGEOT Connect Radio") förutsatt du har en mobiltelefon och internetpaket. Fungerar endast med dessa tre appar när bilen är stillastående eller under körning, beroende på app, Vissa funktioner i apparna inaktiveras under körning. Visst innehåll som är kostnadsfritt på din smarttelefon kräver betald prenumeration på motsvarande app för Android Auto, Apple CarPlayTM eller MirrorLink®. Se mer information på www.peugeot.se.  -funktionen.

E-TOGGLE
“e-toggle” är ett nytt reglage för den automatiska växellådan som låter dig växla mellan parkering, backläge, neutralläge och körläge. Det finns även möjlighet att aktivera ”bromsläget” vilket omvandlar energi när gaspedalen släpps, och på så sätt hjälper till att öka räckvidden.

Den smarta nya smartphonehållaren längst fram är kompatibel med induktionsladdningTrådlös laddning av QI-kompatibla smarttelefoner eller enheter..
INTERIÖR KOMFORT
Oöverträffad komfort. Sätt dig bakom ratten i Peugeot E-Rifter och upptäck den fantastiskt anpassade körpositionen och de ergonomiska sätena av hög kvalitet – perfekt för alla förare.

Lägg där till otrolig akustisk komfort så att hela passagerarutrymmet blir en plats för lugn.
ZÉNITH® TAK
Zénith®-taketSom standard, tillval eller inte tillgängligt beroende på version. med elstyrd solskyddsgardin och stämningsbelysning med LED-lampor är inte bara ett härligt ljusinsläpp – det ger också massor av extra förvaringsfack i mittbågen, takpanelen och den främre hyllan.
FÖRVARING
Upptäck möjligheterna när det gäller förvaring. I dörrpanelerna fram och bak, i mittkonsolen, i golvet vid fötterna – Peugeot E-Rifter har rekordstor förvaringskapacitet i sin kategoriUpp till 186 liter varav 92 liter i Zénith®-taket. . De många utrymmena är alla generösa och lättåtkomliga och de är ergonomiskt genomtänkta för allt du vill ha nära till hands.
TEKNIK

PARKERINGSHJÄLP

De olika körhjälpsfunktionerna som finns i Peugeot E-Rifter ger dig ännu mer frihet och körglädje.
 

KÖRHJÄLPSFUNKTIONER

Peugeot E-Rifter gör körningen enklare och erbjuder större komfort och säkerhet med Peugeots körhjälpsfunktioner: 

HILL ASSIST DESCENT CONTROL

Behåll kontrollen även under extrema förhållanden. Tack vare HADCHill Assist Descent Control-funktionen och Advanced Grip ControlSom tillval eller inte tillgängligt beroende på version., kan Peugeot E-Rifter behålla en låg hastighet även i branta backar.

Du kan fokusera på helt på styrningen och körningen blir både säkrare och mer komfortabel.
KÖRLÄGEN

Peugeot E-Rifter erbjuder tre olika körlägen:
 

 • Eco (60 kW, 180 Nm): det mest energibesparande körläget. Perfekt när du vill få så lång körsträcka som möjligt. Ger 82 hk.
 • Normal (80 kW, 210 Nm): optimal komfort för dagligt bruk. Ger 109 hk.
 • Power (100 kW, 260 Nm): optimerad prestanda för transport av tunga laster. Ger 136 hk.
BROMSLÄGEN

Tack vare regenerativ bromsning finns två nivåer av motorbromsningMåttlig eller förstärkt batteriladdning. så att batteriet kan laddas medan bilen saktar in:
 

 • Måttlig, för en känsla som liknar den i en bil med förbränningsmotor.
 • Utökad, för inbromsning som regleras med gaspedalen.
TEKNISK INFORMATION
100 % ELEKTRISK KRAFT

Peugeot e-Rifter är utrustad med en elmotor på 100 kW (136 hk) och är både lätt att hantera i stadstrafik och säker och kraftfull på vägen. 

Den 100 % elektriska motorn erbjuder snabb acceleration tack vare ett omedelbart vridmoment på 260 Nm.

 

 
RÄCKVIDD & LADDNING
Det finns olika laddningslösningar som hjälper dig att på bästa sätt utnyttja räckvidden på 280 km i din Peugeot e-Rifter. Ombordladdaren – trefas och 11 kW – är standard på alla modeller. 

 
 
Räkna ut din uppskattade räckvidd

 

Räckvidden kan skilja något beroende på när bilen är producerad.

 
 
Räkna ut din uppskattade räckvidd
 
Räckvidden kan skilja något beroende på när bilen är producerad.
Räckvidden är angiven enligt WLTP-körcykeln och är uppskattade uppgifter som endast tillhandahålls i informationssyfte, enligt certifiering och som kan variera beroende på verkliga användningsförhållanden. Mer information får du hos din återförsäljare.
 
MÅTT
EXTERIÖRA MÅTT
 • Längd: 4 403 mm (L1) - 4 753 mm (L2)
 • BreddExklusive backspeglar. :  1 553 mm
 • Höjd:  1 878 mm max (L1) - 1 882 mm (L2)
BAGAGEUTRYMME
Peugeot e-Rifter erbjuder en imponerande kapacitet i bagageutrymmet, på mellan 775 och 3 500 liter och upp till 4 000 liter i den femsitsiga L2-versionen.
PRISLISTA
I pris- och produktfakta hittar du alla priser, utrustningsnivåer och tillval för Peugeot E-Rifter.

 

TILLBEHÖR